Na voljo: Na zalogi

Dolarjev Ohlapno Listov Zvezek Načrtovalec Prihrankov Izzivi Knjiga Pregledno In Večkratno Uporabo Proračunska Sredstva Za Načrtovanje Denar Helper

(0 Mnenja Strank)

€9.18 - €18.37

Sku: d117604

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Z varnostno sponko in okolja varčevanje denarja orodja, tega veziva je darilo za vse, ki želijo prihraniti denar ali bi dosegli svoje finančne cilje.

Izdelek material: papir

Velikost izdelka: 19x13.5x3cm/7.48x5.31x1.18in

Izdelek slog: kot je prikazano na sliki

Seznam Izdelkov:

Prihranek Izzivi Binderx1pcs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Sledenje Stroškov, Učinkovito: Z uporabo naše Veziva Shranjevanje Izziv Proračunska sredstva Denarnice, boste lahko preprosto spremljate in snemanje vaših izdatkov, razumeti, kje je vaš denar gre, nastavite finančnih ciljev in končno prevzamejo popoln nadzor osebnih financ.

2.Načrtovanje denar: Doseči finančno svobodo in načrtovati svojo prihodnost z lahkoto zahvaljujoč naši Veziva Shranjevanje Izziv Proračunska sredstva Denarnice.To varčevanje denarja helper je kot nalašč za vodenje vaše stroške v pregled in shranjevanje za svoje sanje.

3.Varnostne sponke: Enostavno organizirati in varno vaš denar z našo Denarnih Veziva Organizator.To zunanja oblika a težko izgubiti kovinska držala prstan in varne in zanesljive varnostne sponke, ki trdno zapre ovojnice za zaščito svoje bankovce.

4.Uporablja večkrat: poslovite od enkratno uporabo za pripravo proračuna orodja z našo Denarnih Veziva Organizator.Narejena iz okolju prijaznih, za enkratno uporabo materiala, zato je enostaven za čiščenje in se lahko uporabijo večkrat, pomaga prihranite denar, medtem ko zmanjšanje odpadkov.

5.Praktično darilo: Podarite darilo pametno upravljanje z denarjem s tem proračun prijazno Denarnih Veziva Organizator.Super za vsakogar, ki si prizadeva, da shranite in izpolnjevanje finančnih ciljev.Praktično in pametno darilo za sodelavce, zaposlene, prijatelje in družino.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo