Na voljo: Na zalogi

Hladilnik Koledar Memo Odbor Za Načrtovanje Odbor Izbrisljivi Magnet Hladilnik Koledar S 6 Barv Označevalcev Brisačo Kuhinjo Organiziranje

(0 Mnenja Strank)

€7.17 - €19.91

Sku: d390208

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Organizirati svoje življenje z lahkoto, z uporabo naše 2021 Magnetni Koledar!

Pokrit z gladko prevleko, to stenski koledar ima močno magnetno nazaj in prihaja s 6 magnetni peresa.Spremljanje pomembnih datumov in nalog s svojo opravila.

Specifikacija:

Ime: Magnetni Opomba Odbor

Teža: 325g

Embalaža približno velikost: 10*5*33 cm/3.94*1.97*12.99 cm

Seznam Vsebine:

1* Hladilnik Koledar

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Brisanje: Uživajo gladko pisanje in brisanje izkušnje z našimi magnetni hladilnik koledar, zajetih v gladko prevleko.To je enostavno izbrisati in za večkratno uporabo, ki vam daje izjemne rezultate in da vaše življenje lažje.

2.Izjemno Trpežnost: Naš magnetni hladilnik koledar se ponaša z močno magnetno nazaj, ki zagotavlja, nič gub, ne stran ali pa jih je preprosto, zagotavljanje stabilnosti, ki traja, zaradi česar je idealen za pogosto uporabo.

3.Izboljšano Upravljanje s Časom: Naš magnetni hladilnik koledar je idealen hladilnik organizator, z več funkcijami, vključno z sporočilo odbora, chore seznam in trgovina seznam.

4.Priročno Pomoč: Naš Magnetni Hladilnik Koledar naredi organizacijskega stresa s svojo sesalno pokal, hitro-da-uporabite 6 magnetni peresa, brisačo in 1 za enostavno čiščenje.Upravljate svoje naloge, sestanke in opomnike z lahkoto, in da vaš urnik pod nadzorom.

5.Trajne in Enostavno Čiščenje: Uživajte udobje visoko kakovost tiska na škodo, mraz, delamination-dokazilo površin.Naš hladilnik koledar se ponaša z mehko srednji sloj in enostavno čiščenje zmogljivosti— preprosto sperite z vodo.Ne ribanje ali peeling, ki zahteva.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo