Na voljo: Na zalogi

Božič Akvarel Barve Nastavite Žep Mini Art Book Za Risanje In Barvanje S Pigmenti In Barve Krtačo Božično Igrača Set

(0 Mnenja Strank)

€2.47 - €3.54

Sku: d337527

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Božični Žep Barve Knjiga je idealno darilo za tvoj mali umetnik.Gre s čopiči in barvami, izpolnjuje varnostne standarde in bo navdih za svojo ustvarjalnost.Njegova majhnost, zaradi česar je enostaven za prevoz in super za on-the-go slika!

Specifikacije:

Ime Izdelka: Božič Akvarel Barve Set

Material: papir

Starost: od 3 let in zgoraj

Izdelek Stanja: 22 strani/knjige

Velikost izdelka: (pribl.)83*100mm/3.27*3.94 cm

Seznam Vsebine:

Božič Akvarel Barve Set*1 set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čisto Slikarske Izkušnje: Doseči veselje, akvarel slika brez nered.Naše komplet vsebuje barve in čopiči, da suhi hitro in ne puščajo madežev.Z enostavno za uporabo mokro palete, navlažimo in barve, da ustvarite osupljive Božič akvarel art.

2.Zanesljivo Materialov: Dajanje vaša varnost na prvem mestu, je naš Božični Akvarel slika Knjig, ki so narejene iz trpežne PVC peresom in zanesljivo papirne knjige, ki izpolnjujejo varnostnih standardov.Uživajte ustvarjalno barvanje čas s mir uma, vedoč, naši materiali so varni.

3.Spodbujanje Ustvarjalnosti: Ta Božič akvarel slika knjiga je odlično darilo spodbuditi otroke, da bi sprostili svoje notranje umetnik.DIY komplet naj otroci ustvarite svoje edinstvene umetnine.Dovolite, da vaše childs domišljijo teči divje ta počitniški sezoni.

4.Prenosni Velikost: Ti božič akvarel slika knjige so žepne velikosti in enostaven za prevoz, tako da jih lahko postavite v vaši otroci vrečko in uživajte barvanje kjerkoli.Ali ste potovanje, kampiranje, ali bivajo doma, te knjige bo ur ustvarjalne zabave za vaše malo umetnikov.

5.Odlično Darilo: Navdušili svoje najdražje s to Božič akvarel slika knjiga, odlično kot edinstveno in izobraževalne darilo za otroke.Pakiran z 22 strani živahno in praznično ilustracije, ta knjiga prihaja z enostavno slediti navodilom, da navdih za ustvarjalnost in domišljijo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo