Na voljo: Na zalogi

Magnetni Porok Za Hladilnik Akril Bela Tabla Izbrisljivi Dekorativni Načrtovalec Memo S 6 Tabla Označevalcev

(0 Mnenja Strank)

€2.81 - €4.01

Sku: d386010

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta vzdržljiv Bela tabla je popoln način, da se spomni sebe in svoje sodelavce o pomembnih stvari, brez potrebe po odpadnega papirja.Njegovo večkratno uporabo in magnetna površina je prepričan, da bi pritegnili več pozornosti, zaradi česar je idealen dodatek.

Specifikacija:

Material: Akril

Velikost Izdelka:

S: A4 približno 29.7x21cm/11.7x8.3inch

L: A3 o 42x29cm/16.5x11.4 inch

Seznam Vsebine:

1* Magnetni Porok za Refrigerato

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ponovno Večkrat: Pusti nobenih sledi in shrani papir z našo izbrisljivi Hladilnik Načrtovalec Magnet.Gladke površine, bi bilo enostavno izbrisati, in ga lahko znova uporabite znova in znova, za zmanjšanje odpadkov in prihranite denar.

2.Oko-Lov Modela: Dodajanje ustvarjalnih twist, da vaš hladilnik organizacije z našo Hladilnik Načrtovalec Magnet.Svoje pisane in dekorativne design, bo vaš sporočila bolj pritegne, je pritegnil več pozornosti in razvedriti kuhinja dekor.

3.Dolgotrajna Uporaba: Izdelane iz odličnih akril, to trajno hladilnik načrtovalec magnet ima trden zidava in srednje debeline, zagotavljanje, da ne bo enostavno preoblikovanje ali nič.Njegova visoka transparentnost in živahne barve vam jasen vizualni učinek, zaradi česar je dolgotrajen dodatek za vaš dom.

4.Več Funkcijami: Ta hladilnik načrtovalec magnet, ki se lahko uporablja kot oglasna deska, načrtovanje odbora, ali ustvarjalno risalno desko.Lahko pokažejo svoje umetniške talente, pustite toplo sporočilo za vašo družino ali sodelavci, posneti svoj urnik, ali spomni se na pomembne stvari.

5.Super za Darilo Daje: Navedite vaše sošolca, družine, prijatelja, kolega, ali kdorkoli, ki želi organizirati svoje življenje boljše s tem hladilnik načrtovalec magnet, ki se lahko uporablja za seznam stvari, ki jih je treba storiti v dan.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo