Na voljo: Na zalogi

Chore Grafikon Za Otroke Suho Brisanje Chore Odbora Za Otroke Seznam Opravil Kontrolni Seznam Opravil Odbor Za Hladilnik Z 10 Drsnikov ,2 Paket Trajne

(0 Mnenja Strank)

€20.84 - €28.55

Sku: d300466

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Otrokom pomagajo razviti dobre navade: Ta suhi obrišite proč otrok malenkosti naloga zemljevidu cilj je, da otrokom pomagajo razviti pozitivne vedenjske navade, kot so počeli gospodinjskih opravilih, o ustanovitvi zjutraj in pred spanjem in pred spanjem, opravljanje dobrih manir, in tako naprej.

Interaktivne in enostaven za uporabo: Z 10 drsnimi gumbi na gladko skladbo, je to rutinsko in okoren grafikon za otroke, ki zagotavlja enostaven za uporabo interaktivno delovanje, ki je zelo enostaven za uporabo.

Odobrene varnostne in veliko pisanja površina: zagotoviti njihovo varno uporabo.Velikost trivialna shema je 9.77 cm x 7.01 cm, zagotavljanje večje pisanje območje brez mrežo motnje.

Multi funkcionalne ukinitev možnosti: Ta taskpad podpira dve ukinitev možnosti.Ta kontrolni seznam odbora se lahko enostavno namesti na steno ali priključen na kovinsko površino.Izboljšali smo lepilo, tako da lahko držijo bolj trdno površino.

Ne samo otroke: To nepomembno grafikon lahko uporablja tudi za študente in več družinskih članov.To je kot nalašč za ustvarjanje sezname opravil, nakupovalni seznami, preverjanje RV opreme, in pomagali vam in vaši družini ne pozabite, pet hranjenje-krat.To je večnamensko orodje za organiziranje nalog in odgovornosti.

Barva:Kot Prikazano

Material:Plastika

Vsebina Paketa:

2 * chore grafikon

8 * nalepka

2 * pero

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo