Na voljo: Na zalogi

Pod Mizo Predal Samolepilne Škatla Za Shranjevanje Namizni Organizator Pisarne Študentskih Tiskovine Polje Nevidnega Predal Organizator

(0 Mnenja Strank)

€14.79 - €29.57

Sku: d3807

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Pero Imetnikom
  • Oblika: Kvadratni
  • Material: Plastični

Značilnosti:

1. Ta predal organizator je izdelana iz svinca-brezplačno BOKI in PP material, okolju prijazno, varno, brez vonja in trajne.Je trmast in so odporni na obrabo, za vsakodnevno uporabo.

2. Pod mizo predal za shranjevanje, ki je zasnovan s 3 ločene reže, katere particije so nastavljivi.

3. Nevidni škatla za shranjevanje se nahaja na dnu namizja, ki ne traja do namizja prostor in vam daje določeno stopnjo zasebnosti, da zaščitite vaše predmete.

4. Na pod-tabela predal je idealen za shranjevanje različnih majhnih manjše izdelke, kot so pisala, ravnila, lepilo, kompasi, radirke, kartice, papir za brisače, škarje, mobilnih telefonov, in še več.

Specifikacija:

Ime izdelka: Urad predal škatla za shranjevanje

Material: BOKI, PP

barva: Bela

Velikost: približno 33.5x25x5.5 cm/13.19*9.84*2.17 v

Teža: približno 615g

Pakiranje: karton

Količina: 1pc

Seznam Izdelkov:

1 karton

1 predal za shranjevanje polje

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunsko in odporne na Obrabo: je izdelana iz visoko kakovostne in trajne BOKI in PP materiala z dobro odpornost proti obrabi.Smo opravili stroge teste in so enostavne za uporabo, ki lahko izpolni vaše dnevne ponovi odpiranje in zapiranje potrebe.

2.Veliko Mizo Organizator: Na pod-tabela predal je idealen za shranjevanje različnih majhnih manjše izdelke, kot so pisala, ravnila, lepilo, kompasi, radirke, kartice, papir za brisače, škarje, mobilni telefoni, slušalkami, in še več.Zavrnitev grdo računalniki in sprostiti več pisarniških prostorov.

3.Neviden Pod Mizo Skladiščenje: nevidna škatla za shranjevanje dodaja poceni particijo predal za mizo, brez predalov.Da ne bo up namizja prostor in vam daje določeno stopnjo zasebnosti, da zaščitite vaše predmete.

4.3 Oddelkov: pod mizo predal za shranjevanje, ki je zasnovan s 3 ločene reže, katere particije so nastavljivi.In močno lepilo pipe poskrbite, da pod mizo shranjevanje ne sodijo off, tudi ko so polne.

5.Preprost za Namestitev: Čiščenje prahu na dnu tabele, nato peel off samolepilne varstvo okolja lepilo površino in jo držijo, kjer želite.Prosimo, izberite najbolj udoben položaj, da "fix it" na gladke površine.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo