Na voljo: Na zalogi

Elegantna In Praktična Desk Organizator Za Pisarniški Material Ideja za Darilo prihranek Prostora za Shranjevanje Tiskovine Organizator Pero, Držalo, Zeleno

(0 Mnenja Strank)

€1.03 - €1.70

Sku: d16575

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta: Pero Imetnikom
  • Oblika: Drugo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Novost: FANTASTIČNO
  • Material: Plastični
  • Številka Modela: HA092430
  • Slog: Japonska Slog

Opis:

Organizator: Naj vaši mizi, ki je urejeno s to stilsko in praktične pero na držalo.Ponuja enostaven dostop do vašega pisarniškega materiala in je narejen iz trpežnih materialov, za dolgotrajno uporabo.Njegova edinstvena in široko uporabo bi bilo treba imeti za vsak urad ali tiskovine organizator.

Desk Urejeno: Ta prihranek prostora za shranjevanje rešitev za organizacijo izletov.Svoj mehek videz in kompaktna velikost, da je priročen dodatek za vsak urad ali študija.S svojo multi-funkcionalen , lahko imajo peresa, svinčniki, in druge pisarniške potrebščine, vodenje vse, kar je v čeden dogovoru.

Srčkan Tiskovine: Dodajanje dotikajte ljupkost za delovno mizo, s to čudovit pero na držalo.To ne le ohranja svojo mizo organizirano, dodaja pa tudi zabavno in stilsko dotik vaše office setup.Narejen iz trpežne, to mizo organizator je tako funkcionalno in oko-lov.

Eleganten Organizacija: poslovite od nered mize s to elegantno in praktično shranjevanje organizator.Njegova edinstvena in trajno zagotoviti urejeno delovno okolje pa doda pridih elegance.Za shranjevanje peresa, svinčniki, in druge pisarniške potrebščine, to je nujno orodje za stilsko organizacijo.

Ideja za darilo: Presenetite svoje najdražje s to kompakten in prenosen desk organizator.Enostavno čiščenje funkcijo in trajno, da je darilo za vsakogar, ki vrednote, urejenost in organizacija.Za dom, pisarno, ali v šolo, je praktično in pametno darilo možnost.

Specifikacija:

Barva: multi-color.

Material: PP.

Velikost: Cca 19*7*10 cm/7.48*2.76*3.94 palčni.

Opomba:

Je morda malo barve izkrivljanje zaradi različnih računalnik resolucije.

Je morda rahlo napake zaradi različnih strani meritev.

Paket Vključuje:

Pero Holder1 Kos

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo