Na voljo: Na zalogi

Božični Adventni Koledar Kartice 24PCS Božič Odštevanje Koledar karticami 24 Dni voščilnico Spomin

(0 Mnenja Strank)

€3.83 - €7.67

Sku: d21512

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Božični Adventni Koledar Kartice 24PCS Božič Odštevanje Koledar karticami 24 Dni voščilnico Spomin

Doživite Božič z našo ustvarjalno in interaktivne Adventni Koledar Voščilnice.Odkleniti nov blagoslov ali vsak dan, zaradi česar vaše počitnice sezona še bolj posebno.

Dosežen z materiali, naš Adventni Koledar Voščilnice so ne samo lepe v oblikovanju, ampak služijo tudi kot dolgotrajen spomin in dekoracijo.Fine izdelave in razkošno občutek, da jim je odlična izbira za praznovanje Božiča.

Cenijo vesel spomini na Božič z naš Adventni Koledar Voščilnice.Ali je to zapisali, posebne trenutke ali delitev blagoslov z ljubljenimi te kartice, bodo postali cenjen keepsakes, da bi nazaj lepe spomine, leto za letom.

Primerna za vsakogar praznujemo Božič, pa naj gre za družine, prijatelji, sodelavci, ali pari.Naš Adventni Koledar Voščilnice omogoča snemanje časa in izraziti praznične želje na način,.

Ustvarite čaroben med prazniki z uporabo naše Adventni Koledar Voščilnice kot del vašega doma dekor.Jih prikaže na stene ali tabel, doda pridih elegance in toplino v vaš.

Tip:A:Film Koledar Reže Za Kartico/B:Glasba Koledar Kartico

Barva:Kot Prikazano

Material:papir se je zataknil

Velikost:7x5cm

Vsebina Paketa:

24 * Božični Adventni Koledar Kartice (voščilnico stilov, ki so naključna in ni označba, ki je sprejet)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Drustvozacplj.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Drustvozacplj.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo