Na voljo: Na zalogi

Žice Pošta Košarica - Stenske Viseče Mape/Document Organizator - Ekonomsko In Enostavno Namestite Pladenj Za Domače Pisarne In Več (1 Sl

(0 Mnenja Strank)

€11.48 - €15.95

Sku: d139026

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični

Žice Pošta Košarica - Stenske Viseče Mape/Document Organizator - Ekonomsko in Enostavno Namestite Pladenj Za Domače pisarne in Več (1 Sl ČVRSTA KONSTRUKCIJA.Trajni izdelane s pomočjo trdne jeklene konstrukcije in enostaven za vgradnjo, črna dokončaj, ta Žice Pošta Košarice bodo zagotovile dolgo življenjsko dobo, da vam služijo tudi skozi leta.

ODPRI DESIGN.Široko, odprto očesa design prikaže vsebine znotraj, ki omogoča enostavno identifikacijo in nalaganja.Poleg tega košarico značilnosti slide-out, izbrisljivi tablo za personalizacijo, ki omogoča uporabniku, da država svoj namen.

BIVANJE ORGANIZIRANO.Kot nalašč za ohranjanje reda in, da stvari, ki je urejeno v doma ali v pisarni, to žice težkih profil zaslona rack je odličen način, da jasno, mize, mize in pulti elementov, ki so pomembni, vendar ne nujno.

VSESTRANSKO UPORABO.Poleg uporabe za dohodno e-pošto, ta žične košare se lahko uporablja za shranjevanje revij v čakalnicah, nalaganje kuhinja ali kopalna kad izdelkov na shramba omaro vrata, vodenje otroci " domačo nalogo in knjige, ki so organizirane v svoji sobi, in še veliko več.

velikost: 30*25*10cm

Material:železo

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 * Visi Mapo Datoteke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo