Na voljo: Na zalogi

1pc/5 Kljuke S PE Line Priročnik Zavezujoče Anti-Zavijanje Vezani Niz Kljuke Kota Za Morski Ribolov na Ledu Visela Na Povezovanje Vrtljivi

(0 Mnenja Strank)

€0.39 - €0.65

Sku: d178556

Kategorija: Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: JTZTF
  • Z Vladar ali Ne: No

Opis:

Izboljšanje vaš igra ribolov z našo Kavelj Vrstici Dvojni Priključek.Ta priključek je posebej zasnovan tako, da zagotavlja varno in zanesljivo povezavo med laksa in trnkov, ki zagotavljajo uspešno in nemoteno ribolov, izkušnje.

Featuring octagon obroč modela, ta priključek ponuja vrhunsko moč in stabilnost.To lahko prenese na vlečno silo in napetosti, ki so ustvarjeni v boju z močno ribe, zmanjšuje tveganje prelomi vrstic in kavljem napak.

Izdelane z visoko-kakovostnimi materiali, to je priključek zgrajen, da traja.To lahko vztrajali v težkih pogojih in intenzivno uporabo v različnih ribolov okoljih, ki zagotavljajo trajnost in zanesljivost.

Okrogle oblike Shige Ise-Ni dodaja, da je funkcionalnost tega priključka.Povečuje prožnost in gibanje linijo, ki omogoča naravno in veren predstavitev svoje vabe ali lure.

S svojo uporabniku prijazna, ta priključek lahko preprosto priložene laksa in kljuke.To vam prihrani čas in trud, zagotavljanje brez težav ribolov, izkušnje.

Ali ste poklicni ribič ali ribolov navdušenec, naše Kavelj Vrstici Dvojni Priključek je pomembno orodje za vaš polje odpravljanje ribolova.Vlagajo v ta priključek in uživajo varno in uspešno ribolov, izleti.

Ime izdelka: string kavelj

Material: jeklo

Barva: kot je prikazano na sliki

Velikost: kot je prikazano na sliki

Paket vsebuje: 1* * niz kavelj (neobvezno)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo