Na voljo: Na zalogi

Moonphase Astrologys Oltarji Krpo Tarot Prtom Divinations Prt

(0 Mnenja Strank)

€2.28 - €2.85

Sku: d377729

Kategorija: Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: OOTDTY
  • Številka Modela: CORF1SA200832

Značilnosti:

OOTDTY

Sprejetje exquisites vzorec, to je edinstven in skrivnostno.Primeren za različne tarot kartice igre in divinations dejavnosti.

Iz mehkega velvets materiala, ima udobno dotik.To je občutljivo in trpežne, ki lahko zaščiti tarot kart pred praskami in zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo.

Večnamenski: poleg tega, da se uporablja kot Tarot prt, ta izdelek se lahko uporablja tudi kot odejo, stene krpo ali dekoracijo.Uporabite ga lahko za različne scenarije in namene, glede na vaše potrebe, predstavili ustvarjalnost

To oltarji prtom, ki se uporablja kot astrološki tapiserija za dekle v spalnici, ali kot prt za tri spalnice soba, witchcrafts kompleti, Indijski okraski, in kvadratne mize.

Uporabite to Oltarji Krpo, da nastavite ton zvonjenja za vaš dan praksi, ali ste izvajanje Tarot branje, meditacijo, ali pa preprosto enjoyings trenutek miru in razmišljanja.

Specifikacije:

Material: Breskev kože velvets

Velikost: Cca. 49x49cm/19.29x19.29inch

Paket Vključuje:

1x Tarot Kart Prt

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo