Na voljo: Na zalogi

Magnetni Šah Igre Magnetni Družino Družabne Igre, Sklop Interaktivnih Magnet Igra Možgane Igra, Izobraževalne Igrače Tabela Vrh Igre

(0 Mnenja Strank)

€8.55 - €25.14

Sku: d364999

Kategorija: Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naš magnetni šah nastavite funkcije gladko površino, ki je kot nalašč za spodbujanje moči možganov in je lahko celo uporabljajo kot učni pripomoček.To je enostavno razumeti in omogoča odlično igro noč dodatek.

Specifikacija:

Material: pc

Velikost izdelka: približno 17.5x17.5 cm/6.89x6.89 cm

Specifikacija: 39 kosov črna in bela, 1 šah odbor, 2 magnetni pero.

Paket Seznam:

Magnetni šah igra*1set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiv Material: Uživajte ur zabave z našo magnetni šah igra, izdelane iz okolju prijazne in brez vonja materialov za trajnost in gladke površine, da ne bo nič lažje.

2.Ustvarjalne Magnetni Načrt: Bo očaral s magnetni oblikovanje šah igra, ki omogoča enostavno igrati s svojimi prijatelji.Kos gibanje je natančen, zagotoviti, da se odbor je nedotaknjena.

3.Spodbujanje Razmišljanja znanja in Spretnosti: To magnetni šah igra je inteligenten način za izboljšanje otrok, je logično in strateško razmišljanje spretnosti, kot tudi njihove koncentracije.

4.Učne Pomoči: Pomoč se otroci učijo logično konceptov in zakonov s to magnetni šah igre.To je kot nalašč za zgodnje učenje in lahko pomaga pri razvoju reševanja problemov, strateško razmišljanje, in logično razmišljanje spretnosti.

5.Enostavno upravljanje: Ta magnetni šah igra je primerna za otroke, s preprostimi pravili in enostavno delovanje, da lahko vsakdo razume in uživajte.Igrate s vaš družinski člani in imajo veliko časa skupaj.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo