Na voljo: Na zalogi

Škarje Vrečko Za Shranjevanje Organizator Zaščitna Univerzalne Škarje Orodje Toke Škarje Vrečko Za Shranjevanje Tulec Orodje Toki Za Kuhinjo

(0 Mnenja Strank)

€2.56 - €7.11

Sku: d289074

Kategorija: Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: CAMPHIKING

Tulec Orodje Toke so mora imeti za ambicioznimi hairstylists.Izdelani z vodotesno plast, to je varen za uporabo in enostaven dostop do.To se prilega konturam škarje popolnoma in ne prihaja off enostavno.

Specifikacija:

Ime izdelka: Škarjasti Torbica Kubura

Velikost izdelka: o 29x10.3 cm/11.42x4.06 cm

Teža: približno 19.1 g

Barva: rjava

Seznam Vsebine:

1x Škarje Vrečko za Shranjevanje Organizator

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varnost: To škarje torbica tulec, preprečuje prst kosi in ščiti vašo varnost, saj se trdno drži svojega škarje v mestu in vam omogoča, da varno uporabljajo jih, kadar jih potrebujete.

2.Enostavno Nalaganje: To škarje torbica tulec, je začasno design z luknjo, da boste lahko enostavno prekine to na kljuko, ter za dostop do vašega škarje, kadar koli jih potrebujete.

3.Enhanced Protection: Preprečiti vode in olja iz poškoduje vaš škarje z našimi nepremočljiva škarje torbica tulec.Zaščitni sloj zagotavlja, da ostanejo čiste in ostre.

4.Optimalna Zaščita: Oblikovana, da ustreza obliki vaše perutnine škarje, ta vrečka tok pa zajema vsak krivulja za brezhibno prileganje.Omogoča, da brez težav pridobivanje in uporaba brez kakršnihkoli motenj, ki zagotavljajo maksimalno zaščito pred morebitno škodo.

5.Elastični Material: bi se Izognili izgubi ali poškoduje vaš škarje s tem škarje torbica tulec.Elastični material varno prilega na vaš pas, ki zagotavlja hiter in enostaven dostop brez zlahka prihaja off.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo