Na voljo: Na zalogi

Očesa Veslo Vrečko Veslo Nosijo Vrečke, Prenosni Očesa Vreče Kajak Pribor Za Veslo Izvedbo In Zaščito Nastavljiv Ramenski Trak

(0 Mnenja Strank)

€4.22 - €6.04

Sku: d81112

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Organiziranje in zaščititi vaš kajak, veslo s to visoko kakovosti poliester očesa skladiščenje vrečka.Featuring notranjega ovira gredi za enostavno shranjevanje in nastavljiv ramenski trak dolžine za udobno prenašanje.Za preprečitev, da bi vodne akumulacije, ki so posledica vode po veslanje uporabo.

Specifikacija:

Izdelek material: poliester očesa

Velikost izdelka: dolžina: 86 cm/33.85 v; širina 24 cm/9.44 v

Teža izdelka: 155 g

Izdelek barva: črna

Izdelek uporaba: Primerna za veslanje z posamezen oddelek dolžino manj kot 80 cm/31.49 v

Seznam Vsebine:

Očesa Veslo Vrečko*1pcs(razen drugih eksponatov)

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: To očesa veslo torba je izdelana iz visoko kakovosti poliester očesa, ki je na obrabo odporen in trajen.Tehta le 155 g, kar je lahka in prenosna za vaš prostem avanture.

2.Priročno Gred Organizacija: Naša Očesa Veslo Vrečko vključuje notranjo oviro za lahkotno gred organizacija in zaščito pred praskami.Merjenje 9.44x33.85 centimetrov, se udobno prilega kanu vesla, medtem ko je notranjost prostora omogoča shranjevanje enostavno.

3.Enostavno, da Bi: Z nastavljivim ramenski trak dolžine, našega Očesa Veslo Vrečko zagotavlja udoben prevoz za različne uporabnike.Idealen za tiste, ki na prostem, ta vreča je popoln dodatek za shranjevanje in prevoz vaš vesla v slogu.

4.Za varno Zaprtje: mrežasto vrečko obliko te veslo vreča preprečuje vodne akumulacije, ki jih povzročajo veslanje uporabo, medtem ko vrvico tesnila varno voditi vaš veslo varno.

5.Široka Uporaba: Imejte vesla varno z našega očesa veslo vrečko.S široko paleto aplikacij, to je kot nalašč za kajak, kanu, in še več.Plus, praktične design omogoča shranjevanje in prevoz vetrič.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo