Na voljo: Na zalogi

Moški Ženske Prsi, Vstavljanje Ploščica Varovalna Speargun Vrh Potapljanje Telovnik Za Ribolov, Lov Scuba Spearfishing Prsih Pad

(0 Mnenja Strank)

€9.58 - €13.68

Sku: d203573

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Material: Poliester, Rajon, Neoprenske
  • Številka Modela: Zaščitnik
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Blagovna Znamka: keptfeet
  • Spol: MOŠKI
  • Šport Tip: plavati
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Bullet Točk:

1、Udobno in zaščitna: iz obrabo-odpornih mehko visoko kakovostne tkanine, ta neoprenska prsih nakladanje pad značilnosti elastična EVA bombaž, polnjenje in se zgosti najlon tkanine za dodatno udobje in zaščito.To lahko zdrži večkratno uporabo in pranju ne izgubi svoje oblike ali elastičnost.

2、Vzemite ga povsod, obremenitev varno: To neoprenske prsih nakladanje ploščica je idealna za uporabo na prostem, saj tehta le 220 g in je 1.25 cm debel.Lahko preprosto zložite in ga nosite s sabo, kamorkoli greste.To vam nudijo udobje in zaščito, ko jo potrebujete najbolj.

3、Udobno Prsih Pad: To neoprenske prsih nakladanje pad je namenjen za moške in ženske, ki uživajo spearfishing ali potapljanju na vdih.To je nastavljiv pasu in sponke, ki je enostaven za nošenje in udoben.Prav tako je univerzalne velikosti, ki ustreza večini ljudi.

4、Uživajo v vodnih športih z lahkoto: To neoprenske prsih nakladanje ploščica je primerna za različne dejavnosti na prostem, kot so surfanje, potapljanje, jadranje in plavanje.Ščiti prsi pred obrabo in zagotavlja dodatno podporo in udobje.

5、Vsestranski in Trajen Prsih Nakladanje Pad: To neoprenske prsih nakladanje pad je prsih zaščitnik in mokra obleka vrh v enem.Je nepremočljiva, zabodel mraz, shockproof, in coldproof, vam nudi strokovno varstvo za potapljanje.Ali ste spearfishing, vdih, ali potapljanje, to prsih nakladanje pad, ki vas bo varno in udobno.

To potapljaško obleko telovnik za moške je narejen iz elastičnega materiala, ki ustreza vašemu telesu udobno.To je 1.25 cm, debelina, ki zagotavlja toplino in zaščito za prsni koš.Je univerzalne velikosti, ki ustreza večini moških.Primeren je za širok izbor vodnih športov, kot so potapljanje, surfanje, plavanje, in jadranje.

Ime: ribolov in lov prsih pad

Material: neopren + najlon + stopnice krpo

Specifikacije: ravno dolžina 47 cm, širina 25 CM, zavezujoče razredi 3.7 CM

Prsih pad debelina: 1.25 CM

Teža: 220 g

Funkcija: Nošenje prsih blazine, lahko lažje in bolj udobno uporabo ribolov in lov oprema, udobno prsih zaščite.

Package seznam:

Prsih pad * 1 kos

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo