Na voljo: Na zalogi

Plavati Plavuti Za Otroke Mehko Potapljanje Potapljanje Na Vdih Plavutke Za Usposabljanje Plavalec Plavanje Pribor Orodje Za Začetnike Dekleta

(0 Mnenja Strank)

€10.91 - €15.15

Sku: d222619

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Material: Silikonski
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Otroci Plavuti za Plavanje
  • Starost: Otrok

Te praktične otroci plavuti za plavanje so udobno za dekleta in kot nalašč za plavanje usposabljanja.S praktičnimi odvajanje vode, so idealna za razširjeno uporabo v bazenu.Daj malo mermaids plavanje izkušnje, ki jih bomo ljubezen.

Specifikacije:

Material: Silikon

Velikost: kot je prikazano na sliki

Seznam Vsebine:

1 par Plavati Plavuti za Otroke

Opomba:

1. Zaradi zaslonu barvno temperaturo, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, nekaj slik lahko blago imeti rahle barvne razlike, barve v naravi prevlada!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Klasična Oblika: Udobno plavati s klasično flipper zasnovan plavuti za plavanje, featuring vgrajeno zaščitno plast, da se prepreči kakršno koli nelagodje, brez strangling noge, zaradi česar je popoln dodatek za vaš otrok je plavanje orodja.

2.Praktično in Udobno: Uvajanje naši otroci plavati plavuti z edinstveno odpiranje načrtovanja, ki zagotavlja, št noge abrazijsko med brca in praktične odvajanje vode.Vztrajati vaš otrok plavati izkušnje varen in udoben z našimi inovativnimi plavati plavuti.

3.Udobje in Prilagodljivost: Naši otroci plavuti za plavanje funkcija visoke kakovosti gumijasti materiali, ki so težka, mehko in zgrajena do zadnjega.Vaš otrok bo ljubezen udobno fit in boste cenili dolgotrajno delovanje te plavutke zagotavljajo v vodo.

4.Širok Obseg Uporabe: Dajejo otroku prednost v vodo z našo potapljanje in plavanje plavuti.Zasnovan za otroke, te plavuti izboljšati tehniko in izgradnjo zaupanja, medtem ko plavanje, potapljanje in snorkeling.Idealen za prsno in freestyle usposabljanja.

5.Odlično Darilo Možnost: Povzdignil vaš otrok je plavanje sposobnosti z našo najboljšo otroci plavuti za plavanje.Idealen za fante, punce, in začetnike, to je odlično darilo in koristno plavanje oprema za otroke.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo