Na voljo: Na zalogi

Bazen Vrniti pribor (Fitingi) Za Hayward SP1023 Deli 1.5 Inch FIP Vstopu Zameno Za Vgradnjo Nad Tlemi Bazen Z Locknut

(0 Mnenja Strank)

€7.46 - €12.86

Sku: d7416

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bazen Vrniti pribor (Fitingi) Za Hayward SP1023 Deli 1.5 Inch FIP Vstopu Zameno Za Vgradnjo Nad Tlemi Bazen Z Locknut

To vstopu namestitev je odlična replika za Hayward SP1023 1.5 inch zunanji in notranji navojni vstopu vrniti vgradnjo.Drži, da model specifikacije, je neopazno, nadomešča staro vgradnjo, ki zagotavlja natančne in trdno prilega.

Dovod prihaja z 1.5 inch dvojno funkcionalnost niti, zunanje za bazen cev za vgradnjo in notranjega za 1,5 MPT adapter.To omogoča brez težav in vsestranski povezave, ali uporabljate objemka-on slog cev barb ac ali raje trdo lotanje povezavo za povečano trajnost.

Opremljen z 1.5 inch notranji navoj, ta Ženska Dovodni Cevi (FIP) je primerna za množico vtiči, vtičnice zajema, usmerjenim pribor zanje, kot za zrkla pribor, rešetko vložki, in JetAir hidroterapija pribor.To široko združljivost zagotavlja uporabniku prijazna namestitev in zdravo, krožijo v bazen z vodo.

Ta bazen vstopu vgradnjo, opremljen z locknut in tesnilom, učinkovito preprečevanje prepuščanja vode, ko je priključen prek vinil bazen linijskih ali iz steklenih vlaken, bazen.Kakovost materialov in oblikovanje zagotavljati zanesljivo tesnjenje in podaljšano življenjsko dobo, kar prihrani čas in zamenjava stroškov.

Ta celoten sklop značilnosti bistvenih delov za added trpežnost in kompatibilnost: robustna sestava zagotavlja prožno delovanje in dolgo življenjsko uspešnost bazen sistem.

Material: ABS

barva: Bela

Vsebina Paketa:

1 x Šoba vmesnik

2 x tesnilo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo