Na voljo: Na zalogi

2Pcs Zapestje Washband Mikrovlaken Zapestje Pranje Brisačo Band Manšeta Za Pranje Obraza Vpojne Zapestje Sweatband Ženska Vse-tekmo Glavo

(0 Mnenja Strank)

€0.68 - €1.89

Sku: d19939

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: 100% Poliester

Odkrijte idealen zapestje pranje pasovih!Izdelan iz razkošno, udobno materiala, ti trakovi so kot nalašč za vsakdanje dejavnosti, kot so pranje svoj obraz in roke.Boste ljubezen lase obroč, ki ohranja vaše lase iz poti ne vleče preveč težko.Uporabite jih za ličila, SPA processs, in še več.Plus, s svojo edinstveno obliko, ti razredi poglobiti druga čustva.Da tvoj danes!

Specifikacija:

Ime: Obraz Pranje Zapestnice

Material: coral runo

Velikost: Enotna: 9*6*1.5 cm/3.54*2.36*0.59 cm

Teža: En: 30g

Barva: bela, roza, modro nebo, siva

Paket seznam:

Obraz Pranje Zapestnice*2

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mehkega Materiala: Izdelane iz visoko kakovostne coral runo, naš obraz pranje zapestnice so dihanje in večkratno uporabo.Varen za uporabo na občutljivi koži, udobno teksturo zagotavlja prijetno in sproščujoče pranje izkušnje.

2.Prilagodljiv Elastičnost: Ti obraz pranje zapestnice so narejeni iz mehkega in elastičnega materiala, ki se lahko raztezajo glede na vaše osebne preference.So nastavljivi trakovi, ki jih je mogoče prikazati na najbolj zapestja varno, vendar ne potegnite premočno.Te zapestnice bo vaše rokavi suha in čista, medtem ko si umijte obraz.

3.Produktivnost: Ti obraz pranje wristbands so idealne za ohranjanje las v mestu, medtem ko delaš opravilih ali delajo od doma.Lahko se uporabi tudi kot absorbent scrunchie, da se posuši vaše lase po pranju.Plus, da so enostavno obrabe in odstraniti, in držite lase v kraj za kratek čas.

4.Vsestranska Rešitev: Ne samo za obraz pranje, ročno pranje, ličila, in spa usposabljanje, naše zapestnice so super tudi sweatbands za tek, joga, tenis in še več.Mehke, vpojne in enostaven za rabo, poenostaviti vaše rutine s tem večopravilnost, ki ga morate imeti.

5.Edinstvena Ideja za Darilo: Pomagajo vaše ljubljene, ohraniti svoje lase in rokavi suhe, medtem ko umil obraz s to edinstveno in praktične obraz pranje zapestnice.Odlično darilo pokazati svoje spoštovanje in poglobiti svoj odnos s prijatelji in družino.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo