Na voljo: Na zalogi

Silikagel Plavanje Skp Nov Elastična Risanka Vzorec Potapljanje Klobuk Nepremočljiva Ušesa Zaščito Kopalne Kape Odraslih Otrok

(0 Mnenja Strank)

€3.10 - €4.91

Sku: d127785

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Ženske

Ime Izdelka: Plavanje Caps

Primerno ljudi: za odrasle, moške in ženske

Velikost izdelka: 185*230*200MM

Teža: 55 g o

Izdelek material: silikon Paket Vključuje:

1Pc Plavanje Skp

Značilnosti:

1.Nepremočljiva Zaščite: Plavanje Kape so narejene iz visoko kakovostnega silikona, ki učinkovito ščiti glavo in lase iz vode damage.By preprečevanje vlage iz prodoren, so tudi vode zmanjšali uporov in izboljšanje plavanje hitrost in učinkovitost.

2.Anti-Skid Design: Plavanje Kape so anti-slip teksturirane notranjost, ki jih naredi primerne glavo bolje in povečanje trenja.Niso enostavno padel, tudi ko ste plavati hitro, ali se potopite globoko.

3.Visoko kakovostni Material: iz silikonskega materiala, naše Ženske Plavati Kape so mehki in udobni, z visoko elastičnost in vzdržljivost.Da ne bo preoblikovanje enostavno tudi po večkratni uporabi.

4.Enostavno: Plavanje Kape za Ženske, ki so lahka mase in zložljiv za preprosto shranjevanje.Lahko paket jih v torbi ali žepu in jih vzamete kamorkoli želite.

5.Super Darilo: Plavanje Kape za Ženske Plavanje so kot nalašč za vašo družino ali prijatelji, kot darilo za rojstni dan, Zahvalni dan, Božič, ali obletnico.Ti bodo z veseljem sprejeti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo