Na voljo: Na zalogi

Bazen Pokrov Namestitev Palico Prenosni Iz Nerjavnega Jekla Palice Večnamensko Težka Bazen Pokrov Orodja Za Večkratno Uporabo Bazena

(0 Mnenja Strank)

€13.95 - €27.90

Sku: d56375

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Bazen
  • Številka Modela: Bazen Pokrov Orodje

Iščejo enostaven način, da vaš bazen pokrov varno?Naša izbrana Bazen Pokrov Orodje je samo tisto, kar potrebujete!Z udoben oprijem in pameten Rez Design, je to orodje, ki omogoča enostavno popraviti cut konec 7/8 "premer pokrova palico na sidro.Ne zadovolji z manj - najbolje s tem pokrov orodje za danes!

Specifikacije:

Ime: Bazen Pokrov Orodje

Material: Nerjaveče Jeklo

Teža: okoli 500 g

Velikost izdelka: kot je prikazano na sliki

Pakiranje Velikost: približno 37 * 6 * 3 cm/14.57*2.36*1.18 cm

Seznam Vsebine:

1* Bazen Pokrov Orodje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Večnamenska Zasnova: Naš bazen pokrov orodje vam pomaga, učinkovito in varno namestitev ali razstaviti varnost zajema od najbolj pomembnih znamk.Svoje 7/8 premer pokrova rod, ki se tesno prilega vaš bazen sidra, ki omogoča enostavno nastavitev napetosti.Idealen za notranji bazeni, zagotavlja udobje in zmanjšuje tveganje za nesreče.

2.Trajno v Uporabo: Ta bazen pokrov orodje je izdelano iz trpežnega nerjavečega jekla materialov, ki se lahko prenesejo težkih vremenskih razmerah.Uporablja se namestite in odstranite varnostni pokrov spomladi od sidro vaš bazen z enostavno in priročno.

3.Enostavno Sestavljanje: lahko enostavno popraviti cut koncu palico na sidro, potisnite grommet in korak navzdol, kavelj spomladi na sidro, in vstavite palico v pomlad pranje.Ta bazen pokrov orodje, ki je priročen in preprost za uporabo.

4.Genialno Design: Naš Bazen Pokrov Orodje, ki se ponaša z edinstveno pol-cut design, zaradi česar je brez težav dodatek za vaš bazen rutinsko.Berljivo pomlad je vetrič, ki zagotavlja vaš bazen pokrov ostane napeta in naplavin prosto.

5.Učinkovito Delo: bazen pokrov orodje ima udoben ročaj in zadostno dolžino 26-1/2 cm, kar omogoča enostavno namestitev ali odstranitev bazen pokrov brez upogibanja več.Snemljiv design omogoča tudi enostavno shranjevanje in prevoz.Anti-slip ročaj preprečuje orodje, zdrsne iz svoje strani, zagotavljanje učinkovitega dela in zmanjšanje nižje nazaj stres.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo