Na voljo: Na zalogi

Bazen z Vodo Testnih Lističev 3 V 1 Bazen Testnih Lističev Spa Test Material Za Alkalnost PH Cijanurna Acid Free/Skupaj Klor

(0 Mnenja Strank)

€4.66 - €6.66

Sku: d108700

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Voda Testnih Lističev

Imejte bazenske vode varno in zdravo s temi Bazenske Vode Testnih Lističev.So enostavne za uporabo in zagotoviti natančne rezultate v nekaj sekundah.Lahko preizkusite pH, klor, brom, trdoto in bazičnost ravni vaš bazen z vodo in prilagodite prostornina vode ustrezno.Trakov prihajajo s celovito barvno grafikon, ki vam pomaga, razlaga rezultatov in potrebne prilagoditve.

Specifikacija:

Izdelek Material: Test papirja

Teža izdelka: približno 60 g

Velikost izdelka: o 11*4.6*4.6 cm/4.33*1.81*1.81 palčni

Seznam Izdelkov:

Testni trak*1 polje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ph, Klora in Broma Bazen Testnih Lističev: Ti bazen testnih lističev lahko izmerite pH, klora in broma ravni v vašem bazenu vode, zagotavljanje vode, kakovost in varnost.Lahko tudi test prosti klor, skupaj alkalnost, in trdote vaše vode s teh lističev, in ravnotežja, ki jih, kot je potrebno.

2.Enostavno in Učinkovito Upravljanje Voda: ne potrebujete nobenih posebnih znanj ali oprema, da preizkusite svoje bazen ali mineralno vodo.Samo potopite trak v vodo za nekaj časa in primerjate rezultate z barvo grafikon na steklenici.

3.Natančno in Dobro Bazen Testiranje: Ti bazen testnih trakov prihajajo s celovito barvno grafikon, ki omogoča branje in primerjanje rezultatov v snap.Lahko imajo zaupanje v teh trakovi, da vam zanesljiv in enostaven informacije o vaš bazen kakovosti vode.

4.Vsestranski Bazen Testnih Lističev: Ti bazen testnih lističev so preproste za uporabo in brati, samo dip trak v vodo in se ujemajo z barvo grafikon.Vsaka steklenička vsebuje 100 trakovi, ki bo trajal do 2 let (če jih uporabljate) tedensko.

5.Funkcionalen in Uporaben: Ta bazen testnih trakov omogoča, da preizkusite svoje bazen, spa, in vročo kopeljo vode, kakovost in zaupanje.Samo dip, počakajte, in primerjajte z barvno lestvico.So tudi odlično darilo za ženske, moške, odrasli, in naselje strank.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo