Na voljo: Na zalogi

Surf Poncho Brisačo Poncho Hitro Suho Brisačo Hoodie Mikrovlaken Plaži Haljo Spreminjanje Poncho Plavati Brisačo Za Plažo Poncho Za Odrasle (A19)

(2 Mnenja Strank)

€7.42 - €27.68

Sku: d207582

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake: plaža surf poncho brisačo hooded, surf poncho brisačo moških bombaž, poncho surf plavanje brisače, uporabite teleskop

Specifikacije

  • CN: Zhejiang
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Mikrovlaken Tkanine

Primerna za Več Priložnosti:

Plaža Poncho je Vaš Spreminjanje Haljo in Plaža Brisačo Vse Zapakirano v Eno.To je Ena izmed Najbolj Vsestranskih Essentials, Ko Boste Glavo za Na Plažo, Bazen in Tudi Taborjenje.To Surf Poncho Omogoča Spreminjanje v in Iz Vašega mokra Obleka Enostavno, Udobno in Toplo.

Značilnosti:

Super Mehka Microfiber Materiala, Toplo, Udobno in Koži Prijazno.vpojne in Stroj, Enostaven za Čiščenje in teran.Napredno Barvanje Tehnologija Ima Barvo Dobro.Ne Hlačnice Odpiranje je Enostaven za nošenje in vzlet.Poncho Podvoji Kot Brisačo, da se Posuši Sami Po Deskanje, Brez Dodatnih Brisačo Potrebno.

Ena Velikost Ustreza Najbolj, Unisex :

Širina je Približno 90 cm/35.5,od Ramen, na Dnu je Približno 110 cm/43.3 Palčni,Je Zaprta V Pasu, Tako da Ni Skrbi, Flash, Vendar je Gumb Pod Pazduho, Da Spreminjanje mokra Obleka Enostavno.

Majhno Pakiranje:

Poncho je Mehko, Hitro Suho, Kompaktna, Lahka Teža, Majhen Volumen, Priročno za Prevoz, medtem Ko Potujete.

Zaradi Roko Ukrep,Velikost Mogoče 1-3 CM/0.39-1.18 V Errordue.Zaradi Svetlobo in Zaslon Razlika, Element, Barvo se Lahko Nekoliko Razlikujejo Od Slike.

    Anonimni

    2024-01-18

    Lep hitro sušenje materiala

    Anonimni

    2024-01-16

    EXELENT

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo