Na voljo: Na zalogi

Pastelnih Označevalniki Dvojno Končalo Barvne Flomaster Komplet 4 Kosov Gladka, Estetska Označevalnik Označevalcev Zaščito Za Oči Označevalec Peresa

(0 Mnenja Strank)

€2.85 - €7.91

Sku: d48334

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: tmddotda

Naše dvojno nasvet označevalniki so odličen videz in dvojno glavo design, ki bo vaše opombe, jasnejše in bolj lepa.Prav tako pritegnili otroke pozornost in se lahko uporabljajo za pripravo priročniki in drugih modelov.Kot nalašč za študente, umetnike in strokovnjake, ki so podobni!

Specifikacija:

Ime izdelka: Dual Nasvet Označevalniki

Izdelek material: PP

Velikost izdelka: o enotni 12,5 x 2.3 x1.5 cm/4.92 x 0.91 x 0.59 v

Izdelek barva: roza gradient, zelena gradient, modra gradient

Tehnični podatki: Komplet štirih

Seznam Vsebine:

4 x Dual Nasvet Označevalniki

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povišana Označevalniki: Z visoko videti design in svetle barve, to dual nasvet označevalniki uporabo gradient barve za ustvarjanje lepe videz, da bo vaš študij in delo bolj prijetno.

2.Ne Blesk: S finega in široko nasvet, naše dvojno nasvet označevalniki so kot nalašč za katero koli knjigo.Oči zaščito barve zagotoviti brez bleščanja, ne izginja, in ne prodor, izdelava zapiskov, jasnejše in bolj lepa.Povzdignil vaš opomba-ob igri s temi izboljšano označevalniki.

3.Dvostranski Udobje: Featuring pod kotom pero na 1 koncu in krog pero na druge, naše dvojno nasvet označevalniki, da je preklapljanje med različnimi označevanje in poudarjanje potrebe hitro in enostavno.

4.Privlači Otroke: to dual nasvet označevalniki prihajajo v treh zabavno barve: roza, modra in zelena.Kot nalašč za otroke, oni oko-lov in zadovolji različne želje.

5.Izboljšajte Svojo Izkušnjo Učenja: Z dvojno konico označevalniki, lahko preprosto označite ključne točke, risanje priročniki, zapiske, in še več.Ti označevalniki so namenjeni za študente, ki želijo izboljšati svoje učne učinkovitosti in obresti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo