Na voljo: Na zalogi

Dvojno Črto Oris Peresa 8 Barv Orisa Peresa Za vlečenje Z Dvojnimi črtami Anti-Fade Oris Označevalcev Za Kartico, zaradi Česar DIY Obrti

(0 Mnenja Strank)

€2.71 - €7.53

Sku: d108978

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: tmddotda

Spustiti vaš otrok je notranje umetnik z našo varno za otroke oris nastavite označevalec.Živahno jasno barve se slikarstvo vetrič.Pretresite marker dobro za najboljše rezultate.

Specifikacija:

Ime izdelka: Oris označevalcev set

Izdelek lupini material: ABS

Velikost izdelka: Dolžina (pribl.) 13,7 cm/5.39 cm, premer (pribl.) 1.7 cm/bila 0,67 palca

Teža izdelka: (pribl.)92 g

Seznam Vsebine:

1* Oris označevalcev set( 8 Kosov )

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vode, ki so Dokaz: Vzpostavljanje trajnostne izbire z naše oris oznake nastavite izdelane iz neškodljive materiale, ki suho, hitro, ne zbledi in se upreti vodo in UV žarki.Varno za otroke z manj vonja, jih pustite, da vas pripravi, barvo in pisanje z lahkoto, obenem pa zmanjšali svoj ogljikov odtis.

2.Močno Pokrivna Moč: Povzdignil svojo umetniško s temi oris označevalcev, ki ponujajo večjo natančnost na kateri koli površini.Njihov vodni osnovi črnila pigmenta, jasne barve in močan oprijem črnila zagotavljajo izjemno podrobno priložnosti, ki vaše delo izstopajo.

3.Enostaven za Uporabo: Doseči čisto in poudaril opisuje z lahkoto, z uporabo naše oris oznake nastavite.Samo pritisnite konice peresa na papir za mešani črnilo pretoka in dobro pretresite pred uporabo.Udoben ročaj, ki omogoča enostavno pridržite, ki omogoča natančne poteze, vsak čas.

4.Široka Uporaba: Naš oris marker nastavite zagotavlja ustvarjalno svobodo za vse umetnike.Kot nalašč za DIY obrti projektov, slikarstvo, kartice izdelavo ter poster proizvodnje.Pogosto uporablja za foto album oblikovanje in počitnice dekoracijo.Naj ti označevalci iskra svojo domišljijo in bi vašo umetnost življenja.

5.Ustvarjalno Darilo: Sprostili svojo domišljijo s temi oris označevalcev in predelujejo kakršnokoli pisanje ali risanje v omamljanje umetnine.Odlično darilo za vaše prijatelje, družino, otroke ali o priložnostih, kot so rojstni dan, materinski Dan, diplomi stranka, ali Božič.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo