Na voljo: Na zalogi

12PCS Rollerball Peresa Študija Plastičnih Black Gel Črnila Srčkan Pero Urad Pisalne Potrebščine

(0 Mnenja Strank)

€4.37 - €6.25

Sku: d127285

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Kakovostno Pisanje Izkušnje: Ti rollerball peresa so z 100% novih in kakovostnih materialov, ki zagotavljajo nemoteno in prijetno pisanje izkušnje vsakič.

Edinstven Sadje Design: lepe sadje slog ti peresa jih naredi zabavno in ustvarjalno dodatek za vsak sedež ali pisarniški zbirki.So tudi, da za veliko darilo za družino, prijatelji ali sodelavci.

Vsestranski Pisarniški Material: Primerna za uporabo v različnih nastavitev, se te rollerball peresa so kot nalašč za uporabo v pisarni, v poslovne namene, ali celo osebno uporabo.So praktične in stilsko dodatek za vse pisarniške potrebšcine komplet.

Velikodušno Pack Velikost: Vsak paket vsebuje 12PCS te sadne obliki rollerball peresa, vam zagotavljajo veliko oskrbe za vse vaše pisanje potrebe.So stroškovno učinkovita možnost za skladiščenje up na visoki kakovosti pisalne potrebščine.

Črno Črnilo in Dolgotrajno: Ti rollerball peresa prišel s črnim črnilom, ki je idealen za strokovno pisanje in ne pozabite-ob.Poleg tega, svoje visoke kakovosti gradnje zagotavlja, da so dolgotrajni, zaradi česar so zanesljiva izbira za vsakodnevno uporabo. 100% Nova in Visoke Kakovosti

Tip:Rollerball Peresa

Velikost:18,5 cm

Barva:Črno Črnilo

Material:Plastika

Uporaba: Urad Pisalne Potrebščine

Značilnost:lepe sadje slog je najboljše darilo za družino ali pisarniški material, poslovne, rojstni dnevi, itd., prinaša prijetno pisanje izkušnje.

Paket vključuje: 12PCS Sadje Oblikovan Rollerball (4 barv, 3 kosov na barvo)

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm velikost erroers zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo