Na voljo: Na zalogi

5Pack 72 Litrov Vrtnih Odpadkov Torba Z Ročaji,Travnik Bazen Težka Odpadkov Vrečko Za Vstavljanje Listov,Dvorišče Odpadkov(H30in X D26in) Trajno

(0 Mnenja Strank)

€34.71 - €73.85

Sku: d46651

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

[Paketu ] :Set 5 vrt vrečke z 72 litrov kapaciteta s 4 ročaji(vsako vrečko).Višina 30inch Premerom 26 palčni.Maksimalna teža 120 kg, na vrečko.

[Okolju prijazen in trajen] : iz PP, polipropilen, prevlečeni materiala, tkane, brez vonja, nepremočljiva, odpornost proti koroziji, močno in trdno.

[Enostaven za prevoz] :lahki, da jih lahko nosite primerno mesto.Obstajajo tudi okrepljeno najlon strani varovala, da vam pomaga premakniti vrečko enostavno.Kadar uporabljate, morate le, da vstavite določen pas v vrečko, da bi vrečko stojalo pokončno na tleh.

[Okrepljeno Ročaji] :Dve navpični ročaji na vrhu in dveh horizontalnimi blizu spodnjega roba, bo naš upogljivi dvorišče zabojnike za enostavno premikanje in izvajanje.Ojačani šivi povečuje njihovo zmožnost, da nosijo težka bremena.

[Multi-purpose ]:Ima Vrt in Dvorišče Odpadkov, Listje, manjše izdelke, Podružnice, in Bazen Dodatki, ki deluje Tudi kot pralnica vrečko, garaža vrečko za shranjevanje, ki se gibljejo vrečko, in kamp smeti vrečko.

Barva:zelena

Material:PP

Velikost:Cca.premer 67 x višina 76 cm

Vsebina Paketa:

5X vrt vrečke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo