Na voljo: Na zalogi

EVA Nazaj Float Kickboard Plavanje Pomoči za Usposabljanje, Plošče plošče Z Srčkan Živali Vzorec Za izobraževanje Otrok Promovira Plavanje Položaj

(0 Mnenja Strank)

€4.12 - €10.84

Sku: d211256

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • D: colchoneta piscina
  • B: Colchao Inflavel
  • C: flotadores piscina
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: plavanje kickboard za otroke
  • Podpora: Dropshipping/ Trgovina
  • A: plaža pribor
  • Vrsta: A-oblikovan Odbor

EVA Nazaj Float Kickboard Plavanje Pomoči za Usposabljanje, Plošče plošče Z Srčkan Živali Vzorec za izobraževanje Otrok Promovira Plavanje Položaj

Bullet Točk: 1、【EVA Materiala】Uporabo EVA materiala, brez penjenje agent in dodatki, varno in ne-draži.Ta material je zelo težka, ima dobro odpornost, ni enostavno prekinil in je varen za uporabo.

2、【Darilo za Otroke】To plavajoče plavati odbor bo vaše otroci se počutijo varnejše in bolj samozavestni in jim pomaga osredotočiti na zabavno avanturo.To je smiselno darilo za otroke.To nazaj likvidna sredstva se lahko uporabljajo v bazenih, plaže in jezera pod nadzorom odrasle osebe.

3、【Ergonomska Oblika】Ergonomsko oblikovan za naravno držo, roke so upognjene za lajšanje in lajšanje napetosti boli v ramenih, vratu in zgornjega dela telesa.

4、【Velik Vzgon】plavati odbor za plavanje usposabljanje in učenje je popolnoma nepremočljiva design, tako da ne bo absorbirajo vodo in povzroča vzgon, da spusti.

5、【Primerna za Začetnike Plavalci】 Manjši otroci lahko imajo nižje krmilo za bolj udobno vožnjo v vodo.Ni treba biti strah, da bi se naučili plavati, tudi za začetnike plavalci.

Opis: Primeren za otroke.Naše pisane kickboards prišel v 7 oblik, plavanje kickboards z srčkan risanka vzorce in svetle barve, lahko pritegne otroke pozornost in pomoč razvijajo interes za učenje plavati.Vaši otroci lahko izberejo, kaj jim je všeč!Vsak kickboard ukrepov 16. 25* 9 cm.

Te vlogo kickboards so kot nalašč za mladi plavalci želijo plavati s starejšimi otroci.Pomagajte jim prepričani v vodo.Zagotavlja ure in ure zabave!

Plavanje kickboard ni le uporaben kos plavanje opreme, uporablja se lahko tudi kot darilo za festivale, rojstne dneve, ali celo kot nagrado za šolo razredu tekmovanja.

Značilnosti:

Ime Izdelka: Plavanje Vzgon Odbor

Material: EVA

Teža: približno 20 g

Primerno ljudi: otroke

Velikost: 41*25*2.5 cm

Seznam:

1*Plavati Odbor

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo