Na voljo: Na zalogi

2024 Srčkan Malo Sveže Mizi Koledar Namizni Planer Letno Beležnica Organizator korejski Urad Potrebščine, Pisalne Koledar Ag A8I2

(0 Mnenja Strank)

€0.83 - €1.39

Sku: d45335

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Koledar
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Tiskanje Koledar
  • Slog: Namizni koledar

Opis Izdelka:

1. Ime izdelka: 2024 Mini Koledar Srčkan Koledar Načrt Knjiga

2. Velikost izdelka: velikost ta koledar je približno 11x7.8x6cm/4.33x3.07x2.36 centimetrov.

3. Izdelek slog: Mini Koledar

4. Material: papir

Značilnosti izdelka:

1. Srčkan in svež design: To 2024 mini koledar izletov sprejme srčkan in svež design, stil, z lepimi ilustracijami in edinstvene elemente, za vsak mesec, da ljudje, prijeten in sproščujoč občutek.Ali dajo na vaši mizi ali na mizo, vaš prostor bo imel lep vibe.

2. Natančen datum ce: Ta mini koledar izletov je natančen datum ce, vključno s podatki, kot so teden in lunarni koledar, ki je enostaven za vas, da hitro preveriti in načrt času.Vsaka stran ima jasno datum zaslon, ki vam omogoča, da enostavno razumeti, dan, vsak dan.

3. Priročno mesto na namizju: Ta mini koledar izletov je srednje velikosti in zelo primerna za postavitev na pult.To ne zavzamejo veliko prostora in ne bo zakrita z drugimi elementi.Lahko iščete in si jo ogledate kadarkoli, kar je priročno in hitro.

4. Zanesljive kakovosti: To mizi koledar je izdelan iz visoko kakovostnih papirja.Vsaka stran je skrbno oblikovana za zagotovitev zanesljive kakovosti.Lahko snemate dobrih časih in pomembnih stvari.

5. Ta koledar se začne od septembra leta 2023. Prav tako bo postopoma prilagodite začetni datum, po različnih proizvodnih serij.Prav tako mesecih leta 2023, ki so na hrbtni strani.

Opozorilo:

1.Kot vsi vemo, različnih računalnikih prikaz različnih barv, in dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od naslednjo sliko.

2.Zaradi ročnega merjenja, velikost, je lahko napaka več centimetrov

Pošiljka vsebuje:

1pc Koledar

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo