Na voljo: Na zalogi

3PCS Medved Stenski Dekor Okrasni Material Z Gozdom Gorskih Borov Kmečko Kabini Lov na Medveda Odlikovanja

(0 Mnenja Strank)

€20.37 - €29.11

Sku: d71082

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

NARAVA & MOČ: Naš kovinski medved wall art je velik medved šapa vzorec design z gozdom in nosi obkrožena je, ki kažejo kombinacijo moči in narave .To je okrašen z napredno lasersko rezanje tehnike, da bi dreves in medvedov za življenje.

PRIMERNA VELIKOST: kovinski medved šapa wall art ukrepi velikosti, vendar vidno dovolj, da se ulov oko pozornost.In lahkih da je enostaven za namestitev in uporabo, enostavno, da bi okraski, ne da bi padli.

KAKOVOST MATERIALA: medved wall art okras je v celoti izdelan iz na novo nadgrajeno na debelo-profil jeklene, nato pa previdno v prahu, prevlečen s kakovostnim sheen, da preprečite rjavenje.Uporablja se lahko za dolgoročno.

PRIROČNO OBESITE: Ta kabina lov stenski dekor je okrašena z 2 luknje.Lahko uporabite vijake za vožnjo v luknjo, ali lahko uporaba vrvi za obešanje na vrata.Lahko uporabite tudi lepilo, da se držijo to!Ni vedno primeren način za vas, da ga uporabljate.

DARILO IZBIRA: Naš kovinski gozd dekor je veliko darilo za vse, ki želijo smreka svoj dom, kot so spalnica, dnevna soba, pisarna, kuhinja, vrt, teraso in več, za dobro naselje darilo za družino ali prijatelji

Barva:bakrena

Material:železo

Vsebina Paketa:

3 x Odlikovanja

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo