Na voljo: Na zalogi

2024 Koledar Izletov Namizne Koledarje 18 Mesecev Načrtovanje Mesečnih Strani 17x12 Palcev 2024-2025 Mesečni Planer Za Domačo Pisarno

(0 Mnenja Strank)

€8.78 - €21.95

Sku: d46876

Kategorija: Izdelkov Za Tiskanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: 2024 mizi koledar

Bivanje je organizirano z našo Desk Top Koledar 2024, ki zajema januarja 2024 do junija leta 2025. Odebeljena papirja, ki zagotavlja trajnost.Vztrajati tir od vaš zaseden urnik in uživajte enostavno in uspešno življenje.Kot nalašč za vašo dnevno sobo, to je enostavno, da zapišite pomembne sestanke za vaše udobje.

Specifikacija:

Barva: kot na sliki je prikazano

Material: papir

Velikost: (pribl.) 43*30.5*0.5 cm/16.93*12.01*0.2 cm

Časovni okvir: januar 2024 do julija leta 2025.

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam:

1*Desk Calenda

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Za Nič drugega: To 2024 mizi koledar vam bo pomagal zaznamujete sestanke, roki in dogodki.Ne pozabite, vsak pomemben zmenek s tem koledar pokrivna januarja 2024 do junija leta 2025 z velikimi praznično označevalcev.Plus, boste ljubezen edinstvena zasnova in barvita mesečna strani.

2.Robusten in Zanesljiv: z Uporabo papirja materialov, ki so trajne in okolju prijazne, to 2024 koledar izletov je trmast in odporne na obrabo.Svoje knjige je dobre kakovosti in je bil zgosti, zagotovitev varne in brez vonja površine, za vse vaše načrtovanje potreb.

3.Povečala Organizacije: Z veliko dnevno blokira, lahko enostavno vaš urnik zaseden življenja in seznam vaših sestankov ali opomnike.Je dovolj prostora omogoča, da spremlja vaš napredek in doseganje svojih ciljev.To 2024 mizi koledar vam bo pomagal ustvariti enostavno in uspešno življenje.

4.Idealen za uporabo v Zaprtih prostorih: Imejte sami organizirali in na progi z našo 2024 koledar izletov.Svoj lep dizajn in visoko kakovost papirja je odlično notranjo dekoracijo za vašo dnevno sobo, spalnico ali na delovnem mestu.Idealen za dolgoročno načrtovanje in študije, ta koledar je treba imeti za vsako mizo.Dodate slog in organizacije, da svoje delo še danes!

5.Dobro Predstaviti Prijatelji: Naše 2024 Koledar Izletov, pomaga vam pri načrtovanju svoj dnevni urnik, snemanje pomembnih sestankov, in povečanje produktivnosti.Idealne počitnice darilo za ljubljene, da označite pomembne datume in načrt naprej v slogu.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo