Na voljo: Na zalogi

9520pcs 6 mm Oznake Ce Kroga Koledar Kodiranje Samolepilni Šoli Pika z Nalepko Urad Krog Datoteke Razvrstitev Naključno Barvo

(0 Mnenja Strank)

€4.25 - €5.52

Sku: d45315

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: Hinmay
  • Starost: >6 LET
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Papir
  • Oblika: Krog

Značilnosti:

【PAKET VSEBINA】Boste prejeli 20sheets 6 mm / 0.24 palčni naključno barvne samolepilne pike nalepke nalepke, vsak list vsebuje 476pcs nalepke, skupaj 9520pcs nalepke, dovolj količina za dnevni različne potrebe.Lahko delite s svojo družino in prijatelji.

【TRAJNEGA MATERIALA】pike nalepke nalepke so narejene iz papirja material, ki je varen in okolju prijazen, trajen in nepremočljiva, ni enostavno, da bi prekinil, in lahko zapišemo, črnilo, ki se hitro suši in ne bo madeže.

【SAMOLEPILNI】Papir, etikete, nalepke so samolepilni, ni enostavno padel, enostavno lupino in palico, primerna za vse vrste čiste, suhe, gladke površine, kot so papir, steklo, plastiko, steklenice, pisala in še več.

【ŠIROKO UPORABO】pika nalepke so svetlo obarvano in enostavno videti, super za barvno kodiranje, razlikovanje, označevanje in razvrščanje predmetov, se lahko uporablja za datoteke, koledarji, knjige, darilne škatle, zemljevidi, doma dekoracije, naredi sam, obrti, itd.

【RAZLIČNIH PRILOŽNOSTIH】samolepilne pika nalepke nalepke so pomočniki, ki veljajo za vaš dom, dnevna študija in dela, pomoč vse, da se organizira, hitro najdete tisto, kar želite.Super za dom, služba, šola, razred, stranke in več.

Opis:

Boste prejeli 20sheets 6 mm naključno barvne samolepilne pike nalepke nalepke, vsak list vsebuje 476pcs nalepke, skupaj 9520pcs nalepke.

Iz papirja materiala, varno in okolju prijazno, samolepilni, trajna in nepremočljiva, ni enostavno, da bi prekinil, in lahko zapišemo, črnilo, ki se hitro suši in ne bo madeže.

Super za barvno kodiranje, razlikovanje, označevanje in razvrščanje predmetov, se lahko uporablja za datoteke, koledarji, knjige, darilne škatle, zemljevidi, doma dekoracije, naredi sam, obrti, itd.

Specifikacija:

Material: Papir

Barva: Naključno

Pike Premer: Približno 6 mm/0.24 palčni

Količina: 20sheets/paket(naključnih barv, vsak list 476pcs nalepke, skupaj 9520pcs)

Paket vključuje:

20sheets x Barvna Pika z Nalepko

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo