Na voljo: Na zalogi

6 Pack Kmečko Kreda Odbor Prijavite Z Lesom Stojalo Za Poročne Dekoracije, Znaki, Nalepke 6X5 Palčni Tablo

(0 Mnenja Strank)

€13.85 - €17.31

Sku: d61405

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

6 Pack Kmečko Kreda Odbor Prijavite Z Lesom Stojalo Za Poročne Dekoracije, Znaki, Nalepke 6X5 Palčni Tablo večkrat zapisljivi: Chalkboards dela s kredo in tekoče kreda označevalcev, lahko obriše čiščenje z vlažno krpo ali tkiva.

EDINSTVEN DESIGN: lahki letnik chalkboards in stojala so izdelana iz lesa.Tablo lahko vzlet iz stojalo za pisanje, risanje in čiščenje enostavno.

VSESTRANSKA UPORABA: mini chalkboards so kot nalašč za dogodke, ime oznake, hrana meni.Lahko se uporabljajo na porokah, otroci obrti, Cafe znak, pijača specials in še več.

Ni vprašanje, majhno tablo znaki so srčkan način, da okrasite mize, na poroke in rojstne dneve, prikaz hrane etiketi, ali meni, ali pa preprosto, da pustite presenetiti sporočilo, kot LJUBIM VAS in za vaše otroke doma!

Našli boste tudi informacije njih ustvariti kmetje trg znaki, na urad za sprejem, mize, in celo kot obrat oznake na vrtnih centrih!Boste videli prikaz menija vrstice, kavarna, prijavite se ali v restavraciji.In, jih boste našli udeležiti dogodka, kot otroci rojstni dan, ali kot podeželska poroka dekor.Edina omejitev vaša domišljija!

barva:črna

Material:les

velikost:13*15*0.3 cm

Vsebina Paketa:

6 * chalkboards

6 * Les Baze

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo