Na voljo: Na zalogi

Nepremočljiva Panti Podlogo Za Plavanje PU Jasno, Zaščitna Higienski Vložki Ultra-Tanek Kopalke Nalepke Zasebnih Panti Linijskih Plavati

(0 Mnenja Strank)

€2.40 - €3.43

Sku: d40304

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

O našem Plavati Hlačne Liner - to je majhen in enostaven za shranjevanje, kot nalašč za on-the-go uporabo.Naše linijskih je narejen z mehko bombažno jedro in uporablja ravno linijo rezanja in tiskanja za dodatno udobje.Z dodatnimi komplementa možnosti, to ne škodi občutljivo kožo.

Specifikacija:

Velikost izdelka: (pribl.)16*42cm/6.3*16.54 cm

Specifikacije: 2pcs

Paket seznam:

Plavati Panti Linijskih*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Idealen Nepremočljiva: Izdelane iz mehke PU film, naše plavati hlačne obloge so oblikovani, da ženske udobno med vse vodne aktivnosti.Nepremočljiva in varno za vašo kožo, zagotavlja zaščita in brezskrbnost za zasebno deli zdravje.Uživajte udobje v vodo z našimi posebej izdelani vložki.

2.Prenosen Načrt: Z ultra-tanka in kompaktna velikost, naše plavati panti obloge so enostavna za prenašanje in shranjevanje.Ne boste niti opazili, ste jih nosi, česar so kot nalašč za diskretno zaščito, medtem ko plavanje ali na prostem.Nič več skrbi o prodaji ali bulkiness.

3.Izboljšano Pridržite: Kopanje brez skrbi z našo panti obloge.So trdno držijo na vaše kopalke z močno samolepilne nalepke, zagotavljanje vaše udobje in zaupanje v vodo.Za dodatno varnost, dodatno fiksacija lahko zagotovijo.

4.Udobno in Dihanje: Naše plavati panti obloge so narejene iz mehkega bombaža jedro, ki vpija vlago in ohranja, vas suho in osvežujoč.So tanke in feelless, tako da boste lahko uživali v kopanje brez kakršnega koli neugodja.

5.Enostaven za Uporabo: Ti plavati panti obloge so edinstven design, zaradi česar je uporabniku prijazen.Z ravno linijo rezanja in tiskanja, so enostavna za uporabo in odstranjevanje, ne da bi poškodovali kožo ali lase.Boste cenili prijazen do kože in omogoča enostavno trganje materialov, ki se uporabljajo, in premišljeno oblikovana fit, ki zagotavlja udobje in zaščito.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo