Na voljo: Na zalogi

119 cm Otroški Napihljiv Bazen Float Plavajočih viseči mreži, izposoja Ležalnikov Napihljivi Bazen Mat Plavajoče Posteljo Stol Plavanje Zračne Vzmetnice

(1 Mnenja Strank)

€5.45 - €11.60

Sku: d185765

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: A-oblikovan Odbor
  • Številka Modela: NOBEN

Napihljivi Desko z Ročajem Dober Vzgon Močno obremenjena Vodna Zabava Bazen Plavajoče Igrače, Športne Potrebščine

Zabavno Oblikovanje: Ta napihljive plavajočo vrstico, ki je kot nalašč za otroke v starosti 2-14, featuring zanimiv design, ki je priljubljena pri otrocih.Idealen za veslo bazeni, plaže, in zabaviščni park stranke za neskončno poletje vode zabavno.

Varen Material: iz visoko kakovost zgosti PVC materiala, naše napihljive plavajočo vrstico, ni enostavno, da bi prekinil, ki zagotavljajo varno in prijetno doživetje za vaše malčke, medtem ko podpira do 55kg.

Enostavno Napihne: Naš zložljiv plavajočo vrstico, ki je namenjen za hitro in brez težav inflacija in deflacija, kar je priročno, če želite nastaviti in pakiranje proč po uporabi.Lahko brez težav prinašajo zabavo z vami, kamor koli greste to poletje.

Ročaj Načrta: S pomočjo napihljivih desko, da boste uživali lomljenje valov v shallows.Ergonomski ročaj načrta za povečanje oprijem, dodaj varnost in okretnost.

Večnamenski: Ta voda napihljivi plavajočo vrstico doda navdušenje za vsak bazen ali plažo izlet, ki zagotavlja ure zabave in otrokom pomaga razviti njihove plavalne sposobnosti na zabaven in privlačen način.

Opis:

Končni poletje pripomoček za otroke v starosti 2-14. Enostaven za uporabo, zasnovan z vašega otroka udobje v mislih, ti napihljivi plavajoče vrstic funkcija dveh grip ročaji za stabilnost in ravnotežje.Otroci lahko sedijo ali postaviti na napihljivi z lahkoto, zaradi česar je vsestranski dodatek za svojo poletno zabavo.In, ima tudi prednosti močno obremenjena, dober vzgon in ekstra mehko.Uživajo neskončne zabave, poleti in imajo veliko časa.Naše floaties so narejene iz zgosti PVC materiala, ki je trajen in brez vonja.Oko-lov modela, naše vode napihljivi plavajočo vrstico, ki je prepričan, da bo udaril z otroci, zaradi česar je odlična ideja za darilo za rojstni dan ali za posebne priložnosti.Plus, oni so zložljivi in enostaven za prevoz ali shranjevanje, ko ni v uporabi.Idealno za družinske izlete, plaže, počitnice, in bazen stranke.

Ime Izdelka: Napihljive Desko

Material: PVC

Funkcije: z Ročajem, Dober Vzgon, Prenosne, Lahke

Primerna Starost: 2-14

Nosilna: 55kg

Velikost Podrobnosti:

L: 119 cm/46.85", W: 58 cm/22.83" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

1 x Napihljive Desko

    Anonimni

    2023-08-02

    , Izgleda zelo dobro za to poletje, da vidite, kako dolgo traja

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo