Na voljo: Na zalogi

46 Kos Božič Nalepke Santa Nalepke Za Scrapbooking Božični Okraski Božič Darilo, Zavijanje Diy Dekorativne Nalepke

(0 Mnenja Strank)

€0.43 - €0.72

Sku: d378364

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: N2HAO

1. Bogate možnosti: naše Božično nalepke vsebujejo različne temo Božič modelov, kot Santa Claus, snežaka in Božično drevo, ki so najboljši Božični okraski, možnosti izbire za otroke in odrasle.

2. Visoka kakovost: te nalepke so narejene iz trpežne, lahke acid-free paper in visoko kakovostnih lepljivo nazaj, ki lahko zagotovi, da se nalepke lahko trdno pritrjen na vsako gladko površino.

3. Varstvo okolja in Varnost: naše Božično nalepke so narejene iz varstvo okolja materiali, non-toksične, onesnaževanje-brezplačno, varno in zanesljivo, še posebej primerna za družine z otroki.

4. Multi-funkcijo: poleg tega, da se uporablja kot Božični okraski, te nalepke se lahko uporablja tudi za DIY obrt, ročna računov, voščilnice, pakiranje predmetov, itd.za povečanje praznično vzdušje.

5. Odlično darilo: lep Božični nalepke niso primerna le za dekoracijo doma in v pisarni dekoracijo, pa tudi se lahko uporablja kot darila pritrjena na Božična darila za dodajanje toplino festivala.So odlična izbira darila za prijatelje, družino in otroke.

Ime izdelka: Božič boxed nalepke

Slog: slog 1

Količina: 46 kosov/škatlo

Velikost: 44*64mm

Material: samolepilni

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo