Na voljo: Na zalogi

Antifogging Agent Za Očala Hitro Anti-Fog Spray Anti Meglo Spray Eyeglass Objektive Dolgotrajno Defogger 60ml Za Oči

(0 Mnenja Strank)

€1.56 - €4.00

Sku: d34186

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Naše Plavanje Očala Antifog Spray je varna in učinkovita za čiščenje umazanije in izboljšanje jasnosti.Samo spray notranjost očal za zmanjšanje zamegljevanje in uživajte v kristalno jasna vizija.Kot nalašč za potovanje, počitnice, in celo zasloni mobilnih telefonov in varjenje masques.Poslovite od megleno očala in zdravo jasna stališča z našo antifog spray!

Specifikacija:

Velikost izdelka: 10.5*5 CM/4.13*1.96 v

Izdelek teža: 60 g

Seznam:

Plavalna Očala Antifog Spray*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prah-dokazilo in Anti-statični: poleg čiščenje umazanije, to spray tudi oblike anti-statična zaščitna pregrada, ki preprečuje prah z vztrajanjem na vaš očala in jih ohranja popolnoma čista.

2.Napredno Antifog: Oblikovano tako, da bo učinkovito na različnih objektiv in vrste prevleke, ki jo zagotavlja takojšnje in dolgotrajne defogging.Ali ste plavanje, smučanje, ali le z uporabo očal, je varen in enostaven za uporabo z brizganjem, drgnjenje in pranje.

3.Uporaba na Enostavnost: Izkušnje neprimerljivo vidljivost v vodi z našo plavanje očala antifog spray.Naša najnovejša tehnologija odpravlja zamegljevanje takoj.Spray notranjost očal in obrišite odvečno peno za kristalno jasen pogled.

4.Priročno Rešitev: poslovite od megleno očala z našo antifog razpršila, kot nalašč za on-the-go!Njena kompaktna velikost, zaradi česar je idealen za potovanja, vam zagotavlja imeti jasno vizijo, podvodni kjer boste plavati.

5.Široka Uporaba: kot nalašč za preprečevanje rosenja na zasloni mobilnih telefonov, varjenje masques, leč fotoaparata, VR slušalke, teleskopi, steklena, in še več.Uporablja se lahko tudi na masques, očala, potapljanje masques, in plavalna očala, kot tudi avtomobilska stekla, motorno kolo, čelade

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo