Na voljo: Na zalogi

2Pcs Koralni Flis Manšeta Za Jogo Umivanje Obraza Mehko Flanela Zapestje Traku za Večkratno uporabo Ličila Brisačo Zapestje Dekleta Elastična Obraz Pranje

(0 Mnenja Strank)

€0.18 - €0.37

Sku: d162999

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: 100% Poliester

Zapestje Spa Washband je narejena iz udobnih materialov, ki ne dražijo vašo kožo.Za razliko od rednih washcloths, ima lase obroč, ki skrbi, da so vaši lasje suhi, medtem ko pranje svoj obraz in roke.Uporabite ga lahko za dnevne dejavnosti ali SPA poglobiti druga čustva.Vendar ne potegnite premočno!

Specifikacija:

Ime: Obraz Pranje Zapestnice

Material: coral runo

Velikost: Enotna: 9*6*1.5 cm/3.54*2.36*0.59 cm

Teža: En: 30g

Barva: bela, roza, modro nebo, siva

Paket seznam:

Obraz Pranje Zapestnice*2

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mehkega Materiala: Izdelane iz visoko kakovostne coral runo, naš obraz pranje zapestnice so dihanje in večkratno uporabo.Varen za uporabo na občutljivi koži, udobno teksturo zagotavlja prijetno in sproščujoče pranje izkušnje.

2.Prilagodljiv Elastičnost: Ti obraz pranje zapestnice so narejeni iz mehkega in elastičnega materiala, ki se lahko raztezajo glede na vaše osebne preference.So nastavljivi trakovi, ki jih je mogoče prikazati na najbolj zapestja varno, vendar ne potegnite premočno.Te zapestnice bo vaše rokavi suha in čista, medtem ko si umijte obraz.

3.Povečajte Svojo Učinkovitost: Ostati produktivni z naše lase, obroči, da bodo vaši lasje v mestu, medtem ko dokončanje opravila ali delajo od doma.Ti večnamenski zapestnice dvojno kot absorbent scrunchies, ki jih priročno možnost za sušenje mokre lase.

4.Vsestranski Funkcija: Povzdignil svojo rutino z naš obraz-pranje zapestnice, ki so več kot le kopalnici dodatek.Te zapestnice se lahko uporabi za dnevne aktivnosti, kot so umivanje obraza umivanje rok, ličila, in spa izobraževanja, lahko pa tudi dvojno kot sweatband za tek, joga, tenis, in še več.

5.Prisotni Izbira: praktično in najboljši način, da pokažejo svojo skrb in spoštovanje, ti obraz pranje zapestnice so odlična darila za vaše najdražje.Ne samo, kot dobri darila za vsako priložnost, te zapestnice lahko tudi poglobiti svoje odnose s prijatelji in družino.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo