Na voljo: Na zalogi

10 L/40 L/70 L Prostem Suho Nepremočljiva Torba Suho Vodotesno Vrečo Plavajoče Potapljanje Zložljive Vrečke Za Rafting Reke Ocean Nahrbtnik Torba

(0 Mnenja Strank)

€4.77 - €6.19

Sku: d111764

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake: suho vrečko

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bullet Točk:

1、Visoko Kakovostnega Materiala: iz trganje nepremočljiva kariran krpo, z močno varjene šive.Izdelani za dolgo časa uporabe, trganja in preboda.Primeren je za skoraj vse ekstremne avanture, si lahko predstavljaš.

2、Trmast in Nepremočljiva: trmast roll vrh zaprtje sistem zagotavlja varno nepremočljiva pečat.Obdržite svoj elemente suhe v vsakem mokrih razmerah, ko torbo, ni v celoti potopljen.Zaščitite svoje dragocenosti od vode, snega, mulji in pesek.

3、Enostaven za Čiščenje: Samo da vaš orodja v vrečko, zgrabi vrhu pletenic in roll je tesno za 3 do 5 krat in nato sponke je za dokončanje pečat.Celoten proces je zelo hiter.Suho krpo vrečko ima gladko površino in je enostaven za čiščenje.

4、Priročno za Prevoz: na voljo so 3 velikosti: o 10 L, približno 40 L in približno 70 L za vas, da izberejo, ki lahko izpolnjujejo vaše potrebe v različnih ocns.Najmanjša velikost vrečko vključuje nastavljiv in snemljiv ramenski trak za navzkrižno telo uporabi, in druge velikosti vrečke vključujejo dve ramena za nahrbtnik-slog izvajanje.

5、Idealno Darilo: suho vrečko lahko plavajo na vodi, ko se zvije in pritrjen, tako da boste lahko preprosto spremljate vaše prestave.Idealen za čolnarjenje, kajakaštvo, veslanje, jadranje, vožnja s kanuji, deskanje ali igranje na plaži.Velik praznik darilo za družino in prijatelje.

Specifikacije:

Material: Anti-trganje kariran krpo

Velikost:

o 10 L

približno 40 L

približno 70 L

Barva: Leaf-prikrivanje, sadje-zelena

Teža: približno

Seznam Vsebine:

1 x Nepremočljiva Torba Suho

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo