Na voljo: Na zalogi

5Pcs Mini Tablo Prijavite Z Osnovno Kraja Kartice Ime Oznake Ročnih Meni Tabli Za Označevanje kavarna Pekarna Tabela Vrh

(0 Mnenja Strank)

€3.44 - €5.29

Sku: d366841

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spredaj materiala: Naslikal Železa Stanja
  • Zložen: Da,
  • Okvir Material: PVC Plastike
  • Dvostranski napiše: no
  • Vrsta: Blackboard
  • Nazaj Materiala: Pocinkano Železo
  • Površinski Vzorec: prazno
  • Številka Modela: Mini Tablo Znak

Značilnosti:

1. Naše mini chalkboards so izdelani iz okolju prijaznih in varnost materiala, paket vključuje 5pcs mini chalkboards,vodja tablo je 100x75mm/3.9x3in.Zadostna količina, da izpolnjujejo svoj raznolike potrebe, in lahko tudi delite s vaši družinski člani ali prijatelji.

2. Ti majhni chalkboards se lahko uporablja kot cena oznak v kavarnah, pekarne, peciva trgovinah, bari, ali kot miza kartice za stranke, poroke in druge prireditve.Pustite premišljen sporočila, da je vaš ljubljeni družino in prijatelji na mini tablo namesto papirja.

3. Super za kartico izdelava, okraskov, decoupage, se prijavite, izdelava, plošče in številne druge umetnosti in obrti projektov.Teh super majhno tablo znaki imajo izmenljive stojala, ki jim omogočajo, da stojijo tudi na mizo, ki jim je tako primeren za uporabo.

4. Obstajajo L oblike za vas.Enostaven za pisanje in brisanje.Blackboard znaki so enostavno označi s kredo in tekoče kreda.Črna kreda odbor je enostaven za čiščenje.Lahko hitro izbrisati te kreda plošče z vlažno krpo in pripombo njih.

5. Organizirati vaš dom, kuhinjo, shrambo, in urad območju, ki ga uporabljajo tablo kraja kartice kot orodje za označevanje.Oznaka jedi in sestavin, ki so v bife ali sprejem s temi mini chalkboards tako gost bo vedel, kaj jedo.

Specifikacija:

100% čisto nov kakovosti

Ime Izdelka:Mini Tablo Znak

Material:PVC

Barva:Kot na sliki kažejo,

Velikost:100x75mm/3.9x3in

Paket vključuje:

5pcs x Mini Tablo Znak

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2.Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo