Na voljo: Na zalogi

Pomladni Festival Dekor Couplet Srečen Fu Znak Vrata StickerSpring Festival Couplets Kitajsko Novo Leto Fu Znak, Vrata, Okna

(0 Mnenja Strank)

€4.49 - €12.82

Sku: d354686

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Praznovanje Novega Leta z Magnetno Couplet!Jasno, tiskanje in močno adsorpcije, da je kot nalašč za vaš hladilnik.Enostaven za namestitev, brez potrebe po novih.

Ime izdelka: Magnetni couplets

Material: premazani papir

Slog: srečno v Letu Zmaja (magnetni sesalna model), Xianglong Novo Leto (magnetni sesalna model), Zlati Zmaj Nafu (magnetni sesalna model)

Obvestilo:

To magnetno izdelek lahko samo se adsorbira na površini železne predmete, kot so železna vrata, hladilniki, itd.Stekla ali bakra vrata ne more biti adsorbira.

Seznam:

Pomladni Festival Couplets x1 set(6pcs)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praznično Vzdušje: Vratar v blagoslov in mir med Lunarnega Novega Leta z našo Pomlad Festival Couplets.Ti snemljiv decors dodate elegance in ugoden lep pozdrav v vaš dom, ustvarjanje odlično praznično vzdušje.

2.Enostavno sestavljanje: Naš Pomladni Festival Couplets so končni čas varčevanja.Z enostavno montažo in demontažo, oni so brezskrbno, okolju prijazno možnost.Ne nohti ali lepilo je potrebno, in jih pustiti brez poškodb stene.

3.Pogosto se uporabljajo: Ti Pomladni Festival couplets lahko naredijo vaš dom bolj toplo in lepo, kot so primerna za lepljenje na železna vrata, hladilniki, oken in drugih mest.

4.No Deformacijo: Napolni svoj Pomladni Festival praznovanje z lepoto, ki traja, naše couplets so trajne brez deformacije ali izginja.Natisnjena s jasne in živahne barve, ki krepijo praznično vzdušje.

5.Vrhunsko Pritrdilni: Zaradi svoje močan magnetizem, naša Pomlad Festival Couplets trdno držite na vaša vrata, bivanje v mestu in ohranja lep videz.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo