Na voljo: Na zalogi

Pripeke Pero Za Drva Pripeke Pero Za Drva Drva Orodja Za Slikarstvo Ljubitelje Risanje Ljubitelje Za Les, Papir

(0 Mnenja Strank)

€1.73 - €4.82

Sku: d250839

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Kot nalašč za slikarstvo in risbo navdušence, to ink-tesen pero je enostaven za prevoz in naredi velik Valentinovo darilo.Uporabi ta označevalec za ustvarjanje zapletenih modelov in omamljanje umetnine.

Specifikacija:

Specifikacije: 3pcs

Sestavine: Toplotno občutljivih pigmenti, topila

Velikost izdelka: o 1.3x12cm/0.51x4.72 palcev

Seznam Vsebine:

3pcs * Pripeke Pero Marker

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Večnamenska Zasnova: S to oznako, da ustvarite lep lesa umetnosti na različnih površinah, primerna za večino lesa ljubitelje domače mojstre in DIY projektov.

2.Prenosni in Vsestranski: Vzemite svojo ustvarjalnost na naslednjo stopnjo, s tem drva pero, ki je lahek in enostaven za prevoz.To se lahko dajo v vašem žepu ali torbi, ki omogoča ustvarjanje čudovitih modelov o vseh lesenih površin, kadarkoli in kjerkoli.

3.Učinkovito in Natančno: Doseči natančnost in učinkovitost z varno in hitro ink-tesen oblikovanje naše drva pero.Uživajte v skladu črnilo enotnost in brezskrbno, varno in neškodljivo posebna izkušnja.

4.Velika Vloga: Gostinstvo za potrebe slikarstvo in risba navdušence, ta drva pero je idealno orodje za ustvarjanje po meri in edinstvena umetniška dela in darila.Se lahko uporablja za široko paleto materialov, vključno z lesa, papirja, kartona, in jeansa, kar je nepogrešljivo orodje za vsestranski umetniki.

5.Edinstven Prisotni: Bi vaše ljubljene' DIY projektov izredne s tem drva pero.Prilagodite lesa, usnja, ter leseni in plutovinasti izdelki z lahkoto.Presenetite jih z edinstveno Božično darilo, za rojstni dan, Valentinovo darilo, ali darilo obletnica, da unleashes svojo ustvarjalnost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo