Na voljo: Na zalogi

Magnetni Risalno Desko Lahki Slikarstvo Igrača Varna Žaba Risalno Desko Holiday Gift Izobraževalne Igrače Magnetni Sortiranje Igrače Za

(0 Mnenja Strank)

€10.90 - €21.79

Sku: d263271

Specifikacije

  • Uporaba: Promocijske Pero
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Magnetni Risalno Desko

Iščete zanesljive in prenosne magnetne doodle odbora?Poglej ne dlje!Naš odbor bo vam in vaši otroci pripravi letala, poučevanje vzorec priznanje, ali samo zabavati čečkanja.Kot nalašč za festival darilo ali on-the-go ustvarjalnost!

Specifikacija:

Ime Izdelka: Magnetni Risalno Desko

Izdelek Material: PC

Izdelek Barva: Roza, zelena

Velikost izdelka: 21.8*2*26.7 cm/8.58*0.79*10.51 v (pribl.)

Izdelek, ki se Uporablja Starost: Za otroke, starejše od 3 let

Seznam Vsebine:

1 * Magnetni Risalno Desko

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiva Zaščita: Varovano z anti-padec materialu PC, to magnetni risalno desko je robusten in zanesljiv igrača, ki lahko prenašati udarce, nezgode in pade brez razbitju.Vaši otroci lahko uživajo neskončne risanje zabave brez skrbi za poškodbe, ki to smart investment za starše.

2.Fancy Igrača: Spodbudi otrokovo domišljijo za letenje z našo magnetni risalno desko!Varno, pisane kroglice omogočajo nered-prost risanje ničesar od sonc v letalu.Uživajte kakovost starši-otrok, čas in gledal svojo ustvarjalnost razcvet.

3.Festival Zabave: Naj vaš otrok je festival nepozabno z magnetnim risalno desko.To čudovito darilo je odličen način pokazati vašo ljubezen in skrb za fantje in dekleta, vseh starosti.Jim posebno darilo, ki jih lahko uporabite za risanje in pisanje enostavno in delili radost z njihovim najdražjim.

4.Izobraževanje Igrača: oglejte si njihovo ustvarjalnost in vzorec priznanje, pridejo do življenja z našo magnetni risalno desko.Naj jih pripravi svobodno in razvili svoje sposobnosti.Izboljšajo svoje motorične sposobnosti in roko oči usklajevanja v privlačen način.

5.Priročno Prenosen: Naš magnetni risalno desko omogoča ustvarjalnost on-the-go prepir!Zlahka dajo v šolske torbe in tote vrečke, to je lahek in kompakten.Z okrogle vogale za varnost in udobje, to je odlično potovanja-ready možnost za zaposlene otroci in starši.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo