Na voljo: Na zalogi

Srčkan Zabavno Peresa Prenosni Oprostitev Stres Igrače Privoščite Kavico Ali Koktejl Kemični Svinčnik Zabavno Tiskovine Stranka Podpira Okolju Prijazno Privoščite Kavico Ali Koktejl Senzorično Fidget

(0 Mnenja Strank)

€1.15 - €2.87

Sku: d315357

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta kemični svinčnik z stisnite igrača ni samo dobro za pisanje, ampak tudi za pranks, šale in še več!Stisnite igrača je zelo realistična, zaradi česar je kot nalašč za tricking vaših prijateljev ali sodelavcev.In to ne samo za fantje - dekleta in dame, ki bo dobil kick ven preveč.

Specifikacije:

Ime: Srčkan Kemični Svinčnik

Material: PP

Teža izdelka: približno 33 g

Velikost izdelka: o za 15,5 cm/6.1 cm

Pero Napolnim: Črna 1,0 mm

Seznam Vsebine:

1* Srčkan Kemični Svinčnik

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Igrivo Oblikovanje: Zelo realistično in vrhunsko izdelana.Teh ljubek kemični svinčniki značilnost žive videz in risanke raca in žaba simulacije modela, ki bo vas nasmeh vsakič, ko jih uporabite.So kot nalašč za pisanje, risanje, ali čečkanja s stilom in zabavno.

2.Različne Funkcije: Ta ljubek kemični svinčnik ima lep nasvet, ki drsi gladko, in to na papir, ki vam daje udobno pisanje izkušnje.Črnilo je hitro sušenje in umazanijo-dokazilo, da boste lahko napisali lepo in samozavestno.

3.Elastični Nasvet: Naš ljubek kemični svinčnik je zgrajena do zadnjega, s svojo visoko odpornost in odlična elastičnost rep, ki se hitro obnovi v prvotno obliko brez deformacij.Uživajte v zabavno in dosledno pisanje izkušnje s peresom, ki ne bo razočaral po več uporab.

4.Široka Uporaba: Imajo pišu teh srčkan kemični svinčniki, fantastično za pranks in pisanje v šoli, doma, ali katero koli priložnost.Vsestranski in kot nalašč za najstnike in odrasle, oni so prepričani, da ostanejo prav, ko jih potrebujete.

5.Počitnice Darila: primerna je za dekleta in ženske, zdravniki, odvetniki, oblikovalci, učitelji, študenti, inženirji, in drugih duševnih delavcev, ki potrebujejo nekaj pomoči iz svoje zaseden dela ali študija.Je tudi odlično darilo za otroke, ki imajo radi lepe in pisane stvari.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo