Na voljo: Na zalogi

JINHAO 100 Centennial Smolo, Nalivno Pero, 18KGP Zlati Posnetek Nib Fine Poslovno Darilo Pero Mirovanju Pisarni Šolske Potrebščine PK 9019

(3 Mnenja Strank)

€8.14 - €19.57

Sku: d225263

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Posebno Vlogo: Pisanje
  • Nib Tip: Standard Tip
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Nalivno Pero je Nasvet Materiala: Zlato
  • Nib Materiala: Iraurita
  • Embalaža: SVOBODEN
  • Vrsta: Nalivno Pero
  • Material: Plastični
  • Številka Modela: JINHAO 100 Nalivno Pero

JINHAO 100 Centennial Smolo, Nalivno Pero, 18KGP Zlati Posnetek Nib Fine Poslovno Darilo Pero Mirovanju Pisarni Šolske Potrebščine PK 9019

Odkritje novega poglavja odličnosti v pisni obliki, ta edinstveni tridimenzionalni relief vrh skp nalivno pero, je, ki vam je predstavljena.Z visoko natančnostjo poliranje tehnologija, vsako podrobnost izžareva lepoto Seiko, odlično mešanje kakovost in slog.

To pero značilnosti ročno poliran, dveh odtenkih iridium nacionalno izvajalsko telo, ki v celoti prikazuje edinstven čar izdelave.Ali za vsakodnevno pisanje ali umetniška stvaritev, to vam zagotavlja gladko in tekoče, pisanje izkušnje.

Edinstven dva-v-enem s črnilom sistem oskrbe vam omogoča, da uživajo priročno za pisanje, hkrati pa tudi doživlja stalno zalogo črnila.Ni treba skrbeti za zmanjkuje črnila, in pišete lahko prosto, kjerkoli in kadarkoli.

To pero prihaja v različnih 24 barve za vas, da izbirajo iz, ki vam omogoča, da z lahkoto našli vaš osebni barve.Bodisi za poslovno ali osebno rabo, lahko dodate barvo in slog za vaš videz, se razkazuje svoj edinstven okus in stil.

Če izberete to pero, da ste samozavestni in močni vsakič, ko ste napisali, in napišete svoje čudovito poglavje.Uživajte čar odlično pisati, in naj besede bloom z edinstveno vitalnost na papirju.

【Tridimenzionalni relief vrh skp】: Visoko precizne poliranje proces, ki izžareva lepoto izdelave, izboljšanje pisanja stabilnost in udobje.

【Dveh odtenkih iridium nib】: Ročno poliran predstavitev izdelave, ki zagotavlja nemoteno in

Gladko in tekoče, pisanje izkušnje.

【Dva-v-enem s črnilom sistem oskrbe】: Priročno in učinkovito črnilo oskrbe način, ni treba skrbeti za črnilo prazna, pisati svobodno, kjerkoli in kadarkoli.

【Do 24 barv, da izberejo】: Izpolnjevanje različnih potreb različnih priložnostih in osebni okus, z lahkoto našli vaš osebni barve.

【Izdelave in edinstven design】: Vsako podrobnost od vrha skp na ijs je skrbno oblikovana, razkrivajo edinstven okus in slog, kar tvoje pisanje bolj umetniško.

    Anonimni

    2024-01-04

    Veliko storitev hitre dostave , dobro ceno, pisanje tekoče , veliko storitev

    Anonimni

    2024-01-04

    Veliko storitev hitra dostava , super cene , in izogibanje . Pero je dobro končal in piše, kot ste v gladko čisto linijo

    Anonimni

    2024-01-09

    To je lepo, pero. Vendar morate ostati stran od tako povedal "poševno" različica, saj to je samo crappy ukrivljen nacionalno izvajalsko telo, zaradi česar je pero neuporabna.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo