Na voljo: Na zalogi

Božič Pisala Za Otroke Multicolor Puhasto Plišastih Gel Črnila In Peresa Božično Drevo Snežaka Jelenov Santa Claus Srčkan Novost Kemični

(0 Mnenja Strank)

€0.53 - €1.07

Sku: d244597

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Sprostiti svojo ustvarjalnost to sezono Božič z naše srčkan Božič peresa!Z udoben oprijem in lepih barv, ti peresa so kot nalašč za grafiti in druge ustvarjalne dejavnosti.Omogoča super ideja za darilo ali pa jih dodate na vaš Božični zabavi v prid.Veselje za svoje najdražje s teh prazničnih peresa.

Specifikacija:

Ime: Božič Peresa

Primerno darilo priložnostih: festivali, oglaševanje

Darilo, katerih namen: osebno darilo

Specifikacija: bela, rdeča, modra, rjava

Teža: približno 20 g

Seznam Vsebine:

Božič Peresa*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarjalne Zabave: Spustiti vaš notranji umetnik z naše Božično peresa.Svoj srčkan in živahen design, ki je kot nalašč za grafiti slikarstva in drugih ustvarjalnih aktivnostih.Mehko na dotik in živahne barve spodbujajo vaše čute in da za čudovito izkušnjo.Dobili navdih in ustvarite mojstrovine.

2.Optimizirana Pisanje: Izkušnje gladko, madeže-prosti pisni obliki z naše Božično peresa, ki se ponašajo kakovosti kemični svinčnik polnjenje.Udoben oprijem in praznično zasnova jih naredi bolj priročen za uporabo in zagotovitev pisanje gladkost, vse, medtem ko izogibanje zabrisan.

3.Božič Cuties: Ti Božič peresa funkcija lepe in pisane modele Santa Claus, snežaka, severnih jelenov, in še več.Otrok bo ljubezen je pisanje in risanje z njimi peresa, ki so Božič element na vrhu.Primerni so kot Božično darilo za otroke, prijatelje in družino.

4.Multi-Namen in Vsestranski : Prinesite nekaj počitniških razvedriti s temi čudovito Božično peresa.Ti peresa so kot nalašč za šolo nagrade, Božič stranka podpira, in lahko celo uporablja kot stuffers zalog.Ne samo, da lahko otroci pisanje z njimi, ampak so lahko prav tako igrajo z njimi, česar so idealna večnamenska igrača za sezono.

5.Živahne Barve: S paleto barv, kot so rdeča, zelena, modra, in še več, ti peresa so oblikovane, da ustrezajo vaše razpoloženje in vaše potrebe.Svojo elegantno obliko in gladko pisanje bi praktičnost in lepoto vaše pisanje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo