Na voljo: Na zalogi

Drva Pero Marker 3pcs 5ml Drva Pero za Vgradnjo DIY Inovativnih Lesa Označevalcev Varno Drva Komplet Za Obrt Umetnosti, zaradi Česar

(0 Mnenja Strank)

€2.75 - €4.22

Sku: d369442

Specifikacije

  • Vrsta: Umetnost Marker
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Pripeke Pero 3pcs 5ml Lesa Gorilnika Pero

S to oznako, črnilo, ki bo pritekla na konico peresa za natančno slikarstvo na les.Idealen za različne projekte, ta drva marker je kot nalašč za domače mojstre.

Specifikacija:

Ime izdelka: na Drva Pero Marker

Specifikacije: 5mlx3

Bruto teža: 18 g

Izdelek sestavine: voda, poliuretan, akrilata polimer,

Lepila, aluminijev oksid

Pakiranje velikost:o 4x1.5x11cm/1.57x0.59x4.33 cm

Velikost izdelka:o 1.3x10.8 cm/0.51x4.25 cm

Paket seznam:

Drva Pero Marker*3

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prilagodljiv Drva Pero: kot Nalašč za majhna lesa znakov ali podrobne vzorci, preprosto uporabo toplote, puške ali lemilo, da ustvarite edinstvene umetnostne obrti z lahkoto.

2.Enostaven za Uporabo: Povzdignil vaš lesnoobdelovalnih projektov z našo drva pero marker.Črnilo bo, brez truda pretok konico peresa s preprosto pritisnite in tresljaji.Poskrbite, da izberete lesenih površin z dokončaj za najboljše rezultate.

3.Povzdignil Vaš Lesnoobdelovalnih: Ustvarjanje zapletenih modelov za les z drva pero marker in toplote z grelec za nekaj minut, da se realne drva znamke, zaradi česar vaš kos edinstven.

4.Multi-uporaba: za Odklepanje več ustvarjalnosti s tem vsestranski pero marker.Kot nalašč za prilagajanje in embellishing rezalne deske, dnevniki, coasters, in še več.Na enem rešitev za vse vaše drva potrebe.

5.Izbrani Material: Doseči vaše lesa umetnosti sanje z našo drva pero marker.Material varnost zagotavlja varno in prijetno doživetje za prvo števce.Risanje in zapis omamljanje modelov z lahkoto zahvaljujoč naši varna formula.Odkrijte preprosta in učinkovita izbira za obdelujete doma.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo