Na voljo: Na zalogi

Upravljanje kablov Polje Velika Žica Polje Organizator Moč naslovnica Stripa Dustproof Kabel za Shranjevanje Organizator Varno Kabel Organizator in Kritje

(0 Mnenja Strank)

€17.76 - €25.38

Sku: d38413

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: upravljanje kablov polje

Bullet Točk:

1.Globoko Utori: Z globoko površine utori na naši Upravljanje Kabla Polje, lahko uporabite pokrov za številne namene, vključno z kot trmast tablet stati, medtem ko je polnjenje in gledal TV hands-free.

2.Zagotavljanje varnosti: Naše Kabel Upravljanje Okvir je izdelan iz visoko kakovostne ABS materiala, zagotavljanje varnosti izolacija proti električnih nevarnosti, da zaščitite svojo družino.Počitek in imajo organizirano, zmeda-prost vrvice.Hranite zunaj dosega otrok ali hišni ljubljenčki, medtem ko igranje.

3.Preprosto in Urejeno: Z našimi Upravljanje Kabla Polje, lahko pospraviš in izboljša estetiko vaš dnevni prostor.S to preprosto dozi, lahko prikriti moč trakovi za vaš telefoni, igralne konzole, TV in pretakanje pripomočke, daje vaš dekor bolj prestižnih in sodoben videz.

4.Lepo in Varno Namizje: S primerno zasnovo, ki omogoča bolj učinkovito shranjevanje kablov in razdelilnikov, ta kabel upravljanje polje vam pomaga, da vaše namizje lepo in čisto, in vas ščiti pred električnimi šoki.

5.Pogosto Uporablja: Ta kabel upravljanje polje prihaja z enostavno in elegantno obliko, ki se lahko enostavno namesti v kateri koli prostor, kot so businesss, RVs, v zaprtih prostorih ali doma nastavitve.To vam pomaga organizirati in skriti svoje grdo kabli, ustvarjanje lepo in urejeno okolje.

6.Imejte polnjenje kabli organiziran s tem Kabel Upravljanje Polje.Narejen iz trpežne ABS materiala, primerno zasnovo dodaja elegantno noto vašega doma, medtem ko vodenje je urejeno.Enostavno ujeti na TV oddaje, medtem ko vaš naprave za polnjenje v ozadju.

Specifikacija:

Ime izdelka: Upravljanje kablov Polje

Izdelek barva: sivo-bela

Izdelek material:ABS

Velikost izdelka: o 31x16x13.7 cm/12.2x6.3x5.39 palcev

Teža izdelka: 497 g

Seznam Vsebine:

1 x Kabel Upravljanje Polje

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo