Na voljo: Na zalogi

Veslo Prijemala Non-Zdrsa Oprijem Veslo Zaviti Ročaj In Rokav Debele Veslo Zaviti Ročaj Veslo Oprijem Rokav Za Čoln Na Vesla In Najbolj

(0 Mnenja Strank)

€8.43 - €12.97

Sku: d175770

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bi vaš kajak in izkušenj, še bolje s temi Kajak, Veslo Prijemala!Preprečiti calluses in mehurji, medtem ko uživate vodo z boljšo fit prijem, ki jih ti lahka in trpežna prijemala.

Specifikacija:

Ime izdelka: Kajak, Veslo Prijemala

Teža izdelka: o 130g

Dimenzije izdelka(o): notranji premer 29 * zunanji premer 35 * dolžina: 130 mm

Seznam Vsebine:

Kajak, Veslo Prijemala x 1 par

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povečan Nadzor: Naša non-slip kajak, veslo prijemala funkcija zgoščevanje materiala in nadgrajeno non-slip notranje zadeve, ki preprečujejo calluses in mehurji, medtem ko ponuja izboljšano varnost in udobje.Doseči maksimalno kontrolo in okretnost na vodi s temi mora imeti prijemala.

2.Vam prinaša Udobje: Povzdignil vaš kajak in izkušenj z našimi inovativnimi veslo prijemala.Naše nadgrajeno naravnost zrn načrtovanje paše leve in desne strani, preprečuje veslo zgrešen, in poveča trenje za boljši oprijem.Uživajte lahkotno in natančno veslanje.

3.Udobno Izkušnje: Doseči močnejše in bolj nadzorovano oprijem z našo Kajak, Veslo Prijemala.Odebeljena grip design krepi vaš kajak in izkušnje, ki jih zagotavljajo izboljšano udobje in zmanjša ročno utrujenost, tako da boste lahko veslo več in bolj samozavestno.

4.Dolgotrajno Vzdržljivost: Povzdignil vaš kajak in izkušenj z našimi Kajak, Veslo Prijemala.Naše trajne gume material zagotavlja močan oprijem in preprečuje zdrsi in mehurji.Ti prijemala se prilega večini vesla neopazno, dodajanje brez dodatnih obremenitev.Uživajte udoben oprijem in večjo učinkovitost z Kajak, Veslo Obloge.

5.Brez težav Setup: Ti prijemala so oblikovana tako, da vse veslo velikosti in oblike, in lahko jih namestite v nekaj sekundah brez orodja.Samo ju nad veslo gredi in jih prilagodite za vaš želeni položaj.So vam nudijo udoben in varen oprijem, povečanje vaše veslanje zmogljivost in zmanjša utrujenost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo