Na voljo: Na zalogi

Fish Finder Imetnik Gori Univerzalno Ribe Finder Rack Navigacija Gori 2Pcs Kajak Dodatki S 360-Nastavljiv Vrtljivi Za

(0 Mnenja Strank)

€10.00 - €18.18

Sku: d234503

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Stopnjevati vaš igra ribolov z našo natančnost inženirstva Ribe Finder Nosilec.Namestitev rib, iskala je zdaj postalo enostavno z dolgo življenjsko dobo zagotovljena.Položaj vašega zaslona v idealen kraj z našimi Ribe Lokator Dodatki.Nadgradnjo vaše ribolov, izkušnje, ki zdaj.

Ime: Fish Finder Mount Znanja

Material: ABS

Velikost: 102mm/4.01 v

Teža: 75 G/pc

Barva: Črna

Package Seznam:

Fish Finder Mount Znanja *1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odlično Vzdržljivost: Oblikovana z vrhunsko materialov, naše ribe finder mount znanja je prav inženirstva, ki zagotavlja dolgotrajno življenjsko dobo.Lahko se zanesete na to, da prenašati celo v najtežjih ribolov pogoji, vodenje vaše ribe finder varno in stabilno.

2.Multi-Funkcionalna Vgradna Znanja: Enostavno namestitev rib iskala različnih oblik in velikosti z edinstveno zgornja plošča design.Združljiv z vrhunskimi ljubil elektronika blagovnih znamk, ta gori je treba imeti za vsak ribič.Plus, mehek in elegantna oblika dopolnjuje vaš čoln je estetika.

3.Trpežne in Zanesljive: To fish finder gori osnova je narejena iz inženiring razred ABS materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in lahko zdrži uporabo v ekstremnih pogojih.To tudi zunanja oblika pritrdilnih elementov iz nerjavnega jekla, ki niso varni.

4.Izboljšanje Vaše Ribolov, Izkušnje: Naše ribe finder gori base zagotavlja optimizirano zaslona namestitev, ki vam omogoča, da enostavno položaj 7" – 9" zasloni za boljšo vidljivost.Z neskončno nastavljiva rotacije in hitro sprostitev mehanizma, namestitev je vetrič.Plus, gori podstavka 360 polno vrtenja, tako da lahko prilagodite zaslonu kota, brez truda in ribe z lahkoto.

5.Izboljšano Stabilnost: Doseči večjo stabilnost za vaše ribe finder in navigacijo, kamero z našo trmast mount znanja.Odlično darilo in super DIY kajak pripomoček, brez truda installable na čolni in kanuji, da ponujajo bolj prijetno, ribolov, izkušnje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo