Na voljo: Na zalogi

Potapljanje Masko Snorkel Anti-Fog Potapljanje Masko Snorkel Polno Suhe Cev Pod Vodo Plavati Oprema

(0 Mnenja Strank)

€15.00 - €33.34

Sku: d164009

Kategorija: Vodni Športi

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Lastnosti: Široko vidno polje: Kaljeno steklo objektiva, anti-fog in anti-vpliv, vidno polje je večja od 120 stopinj na 180 stopinj, in ogledalo vidno polje je široko.

Očala Krilo Design: Ključna področja okoli čelo in lice kosti so bili oblikovani z jamice, ki združujejo povečati krila mehkobo, prožnost in površino kože, vizitko.

Udobno in mehko: Naš ekskluzivni ultralahkih twolens masko je ultra lahka polimer okvir in udobje, fit krilo iz visoko kakovostnega silikona.

Popolnoma suho dihalne cevi: vrh ventil je plovnim ventilom.Ko je cev glavo je potopljena v vodo, plovec, bo takoj začeti ventil za tesnjenje dihalne cevi in preprečiti vode, ki preprečuje, da pobral.

Velik premer purge ventil: Visoka Pretok Purge design se uporabljajo na snorkels ponuja prekriti z velikim premerom purge ventil za enostavno, hitro obračun, kar zmanjša količino vode, ki ostanejo v ustnik v trenutku.

Puščanje dokazilo in anti-shock: Z dihalko, anti-shock in odporne na obrabo.Silikonski vode-stop ventil za ploščo, z veliko puščanje dokazilo učinek.Nastavljiv sponke in silikonski trakovi, primeren za različne ljudi.

Specifikacije:

Tip: Za Opremo Za Potapljanje

Količina: 1Pcs

Dihalke dolžina: 46.4 cm

Maska Velikost: 16 x 10 cm

Neto Teža: 390g

Material: silikagel

barva: Jezero modra+črna / Rumena+black / black / Pregledna+črna

Vsebina Paketa:

1 x maska za potapljanje

1 x dihalke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo